Ezt a terméket már nem gyártják!

Manhattan

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   külföld   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: mich, Módosítva: 2013. szeptember 21.

Ár:   Az ár hiányzik. Feltöltöm
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   külföld
Kategória:   Sminkek szemre

Matt finissel.

bibi24

atzsirknab

2016. február 7.

A matt fekete és a csillámos fehér/pezsgő színű van meg nagyon régen. Nem használom túl gyakran őket, de tartósa, és még mindig jó állagúak.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. február 7.

Matilda

2015. október 15.

Feketében van meg, nagyon jól pigmentált, tökéletesen matt és könnyű vele dolgozni. Jó masszív a csomagolása is, már nagyon régóta megvan és semmi baja.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. október 15.

Csipetke

2015. október 15.

Nekem fekete van.Ritkán festem sötétre a szemem,de akkor nagyon jó szolgálatot tesz.Szépen el lehet doglozni az aplikátorral is és ujjal is,nem kenem magma össze a homlokomig :) Szóval lehet vele óvatosan is dogozni,mert nem porol.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. október 15.

auberginecat

2015. május 21.

a fekete volt meg, de elejtettem és eltört, fáj a szívem érte. :( szerettem, nagyon jó volt, alig porolt, és sokáig megmaradt.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. május 21.

fairynorah

2014. július 7.

78X MAT PETROL
nagyon érdekes színe van (fakó sötét zöldestürkiz-féle), már régóta vadásztam valami hasonlóra. Én első körben egy füstös sminket csináltam vele, semmi probléma nem volt vele. Csak azért nem használom rendszeresen, mert nem egy hétköznapi szín :)

95R MAT MAROON
ez egy "must have-barna" : végre nem egy meleg színű, csokibarna, hanem egy picit szürkés, hidegebb, amit tökéletesen lehet használni természetes sminkekhez. Nagyon gyakran használom, szerintem remek (mind szín-ügyileg, mind minőségre). Mivel olcsón vettem (~400ft) valószínüleg ez is befolyásolja a véleményem :D

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. július 7.

78X MAT PETROL

95R MAT MAROON

francais

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2014. június 4.

Matt petrol van meg, nem lehet szépen eldolgozni a szemhéjakon, maszatolódik is.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. június 4.

Ginabebi

2014. április 15.

Hááááát. fekete van nekem is, nem vagyok elájulva tőle. Ahhoz hogy szép fekete színt kapjak, jó párszor át kell fussak ugyanazon a felületen az aplikátorommal. Szerintem lehetne sokkal feketébb felvéve, és nem csak olyan éppen halványacska fekete. Ehhez a minőséghez képest drága volt!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. április 15.

barkuska

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2014. február 19.

A fekete van meg belőle, nagyon szeretem, régóta kerestem matt fekete színt, ez tökéletes és tartós. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. február 19.

Lexiiii

2013. november 3.

Mat Black. Nagyon szép fekete színe van, minimálisan porzik, de nem potyog le.
Kedvenc! <3

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. november 3.

Mat Black. Nagyon szép fekete színe van, minimálisan porzik, de nem potyog le.
Kedvenc! <3

Bebek

2013. szeptember 15.

Nekem nagyon bevált. Szép a színe, könnyű felvinni és nagyon tartós.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. szeptember 15.

Nekem nagyon bevált. Szép a színe, könnyű felvinni és nagyon tartós.

Hidratálók: Magnesium Stearate

Talc 1 0

Más néven Talcum. Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet  a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése az esetleges azbeszttartalma miatt esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát. A folyamatban lévő viták és jogi problémák ellenére az azbesztmentes talkumot biztonságosnak tekintik a sminkben és a bőrápolásban, bár ajánlatos kerülni a laza por állagú talkumot a nemi szervek területén illetve sérült bőrön.

Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő, a termék tapadását elősegítő és csomósodását gátló ásványi összetevő, mely különféle szemcseméretben található meg a termékekben. A mineral makeupok gyakori összetevője.

Leggyakrabban ajakápoló termékekben használt bőrpuhító (emollient) anyag. Kiválóan tapad a bőrhöz és csillogó felületet hagy maga után. További infó: http://truthinaging.com/ingredients/bis-diglyceryl-polyacyladipate-2

Pálmaolajból származó bőrpuhító, emolleins összetevő, melyet gyakran használnak natúrkozmetikumokban a szilikonok természetes alternatívájaként.  A komedogén indexe 5-ből 4-es, így pattanásokra hajlamos bőrrel érdemes óvatosnak lenni az összetevővel.

A Cosing szerint rengetegféle célra használhatják ezt a szappanszerű fehér port a kozmetikában. Csomósodásgátló, megfelelő állag előállítását segítő, színező, és bőr hidratációját elősegítő komponens a kencékben. A legtöbb hintőpor alapanyagai között ott találjuk, de sminkkészítményekben, alapozó krémekben is fontos alapanyag lehet.

Ón-oxid, vagy más néven ónkő. A természetben megtalálható ásvány. Színe a világossárgától a feketéig változhat. Kozmetikumokban radírozószerként és viszkozitásnövelőként (hogy kevésbé legyen folyékony a kozmetikum) használják, illetve effektpigment lévén gyakori összetevője a highlightereknek és egyéb fényes hatású sminktermékeknek.

Methylparaben i I ta I par 0 0

Tartósítószer, a leggyakrabban használt parabénfajta. Hatékony és a bőr számára gyengéd baktérium- és gombaölő szer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben, ezért tanácsos a methylparaben-tartalmú termékek mellett fényvédőt használni. A parabének kapcsán felmerült a gyanú, hogy szerepük lehet a rák kialakulásában, befolyásolhatják a természetes ösztrogén szintet, felhalmozódhatnak a szövetekben és növelhetik az UVB okozta DNS károkat a sejtekben, viszont az FDA szerint nincs ok aggodalomra az összetevő kozmetikai termékekben való használatával kapcsolatban, már csak azért sem, mert a hatályos EU szabályozás szerint a parabének egyenkénti aránya a kozmetikumokban legfeljebb 0.4% lehet.

Tartósítószer, mely hatékony és a bőr számára gyengéd baktérium- és gombaölő szer. A parabének kapcsán felmerült a gyanú, hogy szerepük lehet a rák kialakulásában, befolyásolhatják a természetes ösztrogén szintet, felhalmozódhatnak a szövetekben és növelhetik az UVB okozta DNS károkat a sejtekben, viszont az FDA szerint nincs ok aggodalomra az összetevő kozmetikai termékekben való használatával kapcsolatban, már csak azért sem, mert a hatályos EU szabályozás szerint a parabének egyenkénti aránya a kozmetikumokban legfeljebb 0.4% lehet.

Kármin. A kármin a kokcsinella nevű színezékanyagból nyerhető kárminvörös vagy bíborvörös színű festék (a kokcsinellát a fügekaktuszokon élősködő bíbortetű nőstényeinek porítmányából vonják ki). Amerika felfedezése előtt a Lengyel bíborpajzstetűt használták erre a célra. A kárminfesték az egyik legjobb minőségű természetes eredetű vörös festékanyag.

Szintetikus ásványi eredetű szervetlen kék pigment, amely alumínium és nátrium kettős szilikátjából és szulfátból áll. Árnyalata a kéktől (leggyakoribb - pl. ultramarin) az ibolya, rózsaszín vagy akár zöldig terjedhet. Különféle színes kozmetikumok, valamint testápoló termékek színének kölcsönzésére használják.

Vasoxid. Az egyik leggyakrabban kozmetikumokban használt színezőanyag, mely rozsdavörös színt ad a termékeknek.

Élénk kék színű, sminkekben használt pigment.

Sminkekben gyakran használt lilás, rózsaszínes színű színpigment.

Vasoxid fajta. A kozmetikumokban az egyik leggyakrabban használt, sárga színű színezőanyag.