Hajápolók

Masil Korean Hair Care 8 Seconds Salon Hair Mask

3.5
Hozzáadva 2024.09.16.by

inspiredina

Azonnali helyreállító és regeneráló hatást biztosít. Folyékony állaga nem nehezíti el a hajat és gyors felvitelt tesz lehetővé. Aminosavak és növényi kivonatok komplexét tartalmazza, amelyek erősítik a gyökereket és hidratálják a fejbőrt. A termék formulája növényi fehérjékkel és hidrolizált keratinnal van dúsítva, amelyek kitöltik a hajszerkezetben lévő hézagokat, és erősítő és újjáépítő hatással bírnak. Alkalmazása után a haj sima, laza és fényes lesz, mintha a fodrászszalon látogatás után. A termék kellemes, elegáns illatú.

€10-tól

2024.12.07. 20:21

lehet ebből kis mintákat kapni pár száz forintért, vettem egyet, első benyomásra nagyon tetszett, az illat, az állag és az eredmény is, nekem citrusos illata volt, nem volt kellemetlen egyáltalán. puha és fényes volt a hajam tőle, de amúgy egyszeri használatra még nem adok 5*-ot, ha megvettem a teljes méretet vagy használok többet, jövök updatelni

2024.09.17. 19:50

Folyékony hajmaszk, kis tasakokban rendeltem párat. Nem igazán értem, hogy tesznek jót ezek a hajjal (fodrászom is használ egy professzionális Joico terméket), mivel tele vannak alkohollal, hm. Ez konkrétan bűzlik az alkoholtól, majdnem fájt a hajamra kenni, viszont láss csodát, nagyon jó állapotú lett tőle a száradásra hajlamos végű hajam. Azt a pár tasakot elhasználom, de biztosan nem veszem újra (a Joiconak amúgy jó illata van).