Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Tabita
Egy aranyat, hidrolizált kollagént, 7 féle peptidet, halkollagént, 17 féle aminosavat és 8 féle hialuronsavat tartalmazó krém, amely rugalmasságot, vitalitást, ragyogást ad a bőrnek, hidratál és ránctalanít. Növényi eredetű összetevőket tartalmazó természetesen bézs színű krém szintetikus színezék nélkül. Színét a a Coptis chinensis gyökérkivonatnak + kakaó kivonatnak köszönheti.
2023.02.08. 16:51
Nagyon finom, krémes, géles, picit sűrűbb textúrájú krém, ebben a hideg(ebb) időben reggel és este is kitűnő hidratáló. Viszonylag gyorsan felszívódik, kellemes viselet, szépen lehet rá sminkelni, minden alapozómmal jól működik.De! a ránctalanításhoz, a már meglévő - hála az égnek és a napvédőnek - halvány, pici pigmentfoltok halványításához semmi köze, másképpen fogalmazva semmilyen változást nem tapasztaltam.Egy tégelyt elhasználtam, kizárólag ezzel kentem az arcom reggel és este, de az ígért eredményt nem produkálta.Tény, én vagyok a naív, mert még mindig hiszek a csodákban.Egy vastagabb állagú, finom tapintású tápláló-hidratáló krémnek nagyon jó, de én nem ezért vásároltam....Egyértelműen nem veszem újra ennyi pénzért, mivel a koreai arckrémek garmadája közül lehet választani hidratáló, tápláló krémet jóval olcsóbban.