Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Tabita
Gyengéd, arctisztító olajhab damaszkuszi rózsa kivonattal, rózsaolajjal és 12 különféle vitaminnal. Gyengéden tisztítja a szennyeződéseket, hidratálja, puhítja és revitalizálja a bőrt.
2024.04.22. 06:39
Akciósan vettem. Nagyon megszerettem. A csomagolás nagyon elegáns, az illata is finom ( mondjuk a barátom szerint inkább citrom illata van mint rózsa). Az arcom is imádja, nem húzódik az arcom a használata után annyira mint m ás termékek után. Ajánlani tudom :)
2023.07.14. 07:37
Hú ez egy fantasztikusan jó cucc!!! Nagyon jól tettem hogy megvettem, mert ez pont olyan amilyennek én elképzeltem. Nagyon jól teszi a dolgát. Ez egy géles állagú picit olajos nak tűnő, habzó arclemosó. Az arcom imádja. Csodálatosan meg tisztítja az arcbőrt, sminket is eltávolítja, a bőr szinte fellélegzik. Tele van csodálatosan jó dolgokkal,ápol is nemcsak tisztít! Ha ezt egyszer kipróbálod, utána újra fogod venni! Gyönyörű a kiszerelés , ami benne van pedig nagyon jó! Eddig még a koreai termékekben nem csalódtam, már évek óta vásárolok a "beauty and box" boltjából, és bármit vettem még eddig minden nagyon jól működött! Minden termék amit ígér, teszi is. Ezt is csak ajánlani tudom....🥰😃👍
Utoljára szerkesztve: 2022.12.15. 06:49 - 2022.12.14. 12:36
Imádom!A szarvasgombás testvérével ellentétben semmilyen irritációt nem okoz, a szemet nem csípi, zuhanyzás közben, míg a hajamat samponozon, az arcomon hagyom, hosszabb ideig hasson.Este, sminklemosáskor második lépésként használom, reggel csak önmagában.Nagyon szeretem az állagát, ami a gél és a krém között van, majd vízzel érintkezve kissé habzik, könnyű leöblíteni, finom, puha, bársonyos érzetet hagy maga után.Annyi ideje nem használom, hogy a reggeli fakó bőröm frissé és fiatalossá válna, mondjuk az már nem is ettől fog, azt a sminkkel oldom meg.Biztosan újra veszem, hacsak előtte egy másik testvérét nem próbálom ki.