Körömlakkok, lemosók

Hozzáadva 2016.01.18.by

doreszka94

Gyorsan száradó körömlakk.

2019.11.14. 12:36

Adventi naptarbol szereztem a 31 Peach Pie nevezetu "szint". Mondjuk szine nincs, megszaradva teljesen atlatszo. Gyorsan szarad, tartos, de semmi extra.

Utoljára szerkesztve: 2020.07.05. 16:43 - 2019.09.04. 09:44

749 Electric yellow.Egyszer leárazva vettem ezt a lakkot, nem túl sok reményt fűztem hozzá, mert a Maybelline szerintem csak a szempillaspiráljaival szuperál, azok verhetetlenek, nagy meglepetésemre viszont ez is teljesen rendben van. Több mint egy éve megvan, nem száradt be, igaz, kicsit besűrűsödött, de gond nélkül használható még. Két rétegben kibír egy hetet, +/- 1-2 nap, alá az Eveline 8in1-es körömerősítőjét szoktam kenni, fölé semmit.Zárójeles megjegyzés, hogy egy rétegben nem fed a legszebben, meg a 60 másodperces száradási idő csak parasztvakítás, de nem érdekes. Én szeretem.Update: Azóta megvettem a 262 Pink Boom árnyalatút is. :D Ez egy ilyen Barbie-rózsaszín, másmilyennek tűnt az üvegből, de annyi baj legyen, ez is tetszik. Továbbra is kiállok az mellett, hogy parasztvakítás ez a gyorsan száradó dolog, de ha sikerül nem belenyúlni, míg meg nem szárad, akkor egész tartós, nálam 5 napot bírt lepattogás nélkül (alaplakkal, fedőlakk nélkül).

2019.05.16. 17:13

Nekem az Istenért sem akart megszáradni... Még hajszárítóztam is! Ráadásul a kézfertőtlenítő gél képes volt "megmarni" a felületét. A színe viszont szép🤣

Utoljára szerkesztve: 2018.03.04. 13:36 - 2018.02.02. 11:51

Az eddigi legjobb körömlakkom. Tényleg nagyon gyorsan szárad, szép egyenletesen, plusz pont a megfelelő méretben széles az ecset és két-három vonásból meg lehet lenni. Update: az októberi Glamour napokon vettem, a fele még megvan, de már teljesen be van száradva, úgyhogy nem veszek még egyszer ilyet.

2018.01.21. 07:47

nekem a 24k nudes kiadas van meggyonyoru arany lakk, teljesen metalos, lehet vele nyomdazni!nagyon szeretem

2017.07.31. 08:35

Kicsit többet kell várni egy percnél, de nagyon szép színek vannak.