Sminkek szemre

Maybelline Illegal Length Szempillaspirál

3.5
Hozzáadva 2012.07.12.by

Lolita

4 mm-es hosszabbító rostszálakkal varázsolja szempillákat ellenállhatatlanul hosszúvá. Rostfixáló formula: Láthatóan megnyújtja a pillákat és (biztonságosan) rögzíti a rostszálakat a pillákhoz. Rostfixáló kefe: 6 ponton érintkezik minden egyes szempillával.

2020.03.01. 12:36

Szuper kis spirál! Nekem kellett türelem hozzá, mert az elején nagyon nem működött a kémia. :D Sok festéket vett fel a kefe és nagyon összeragasztotta a pilláimat, félre is tettem. Majd pár hónap múlva rátaláltam és azóta szerelem. Kiemeli a szemem, nem kenődik, tartós, gyönyörű színe van. A keféje egyébként nagy, nem szokványos szerintem, szóval barátkozni kell vele. Ha elfogy nem veszem újra, mert imádok kísérletezni, és sok szuper spirál van még rejtve előttem :D

2017.05.07. 15:44

utáltam :( csak összeragasztotta a pilláim, hamar lejött

2017.01.25. 06:30

Erős közepes. Nem rossz spirál, könnyű használni. Nem tapaszt, nem visz fel túl sok festéket. Szép összképet eredményez, dúsít is, hosszabbít is kicsit, de azért elmarad az a beígért illegális hossz... :) Lemosni is könnyű, szóval hétköznapra alapdarab.

2016.10.18. 14:48

Évek óta ez a kedvenc spirálom, egyszerű alkalmazni és gyorsan szép eredményt ad. Nem kenődik fel, nem kell arra várni percekig, hogy megszáradjon. Számomra a high end-es spirálokat is veri!

Utoljára szerkesztve: 2016.05.01. 08:20 - 2016.05.01. 08:11

Ez a legrosszabb spirál, amit valaha használtam.Megvettem, mert tetszett a keféje, de amikor kinyitottam, olyan volt, mintha már több éves lenne és használt, alig volt benne festék.Szinte semmit nem csinált a szempilláimmal, totális pénzkidobás volt, nagyon nem voltam vele megelégedve.

2015.10.26. 17:22

csak Maybelline spirálokat használok már évek óta, mindegyikkel elégedett vagyok, de nekem ez jött be a legjobban, szépen megnöveli a pillákat és szét is választja őket :)