lovecreams
A kókuszkivonattal dúsított krémes-habos formula feltűnő volument, ellenállhatatlanul puha, szétválasztott és sűrű szempillákat varázsol.
Utoljára szerkesztve: 2023.10.07. 15:38 - 2023.10.07. 15:35
Igaz, meg van a bevált szempillaspirálom, de egy időben azért szerettem kísérletezni, egyszer meg is vásároltam ezt a terméket, amikor újdonságnak számított és felkerült a drogériák polcaira. Csalódás volt számomra. Nem tudtam vele szép nagy és ívelt pillákat csinálni, ellenben csomós és pókláb szerűek lettek. Kukában landolt sajnos.
2023.09.23. 07:36
Nagyon szép, dús, megemelt pillákat csinál, picit sok anyag marad a spirálon, ezért a 4 csillag. Ajándékba kaptam, de ha kifogy újra vásárolom. 😊
2023.05.08. 17:08
Szerettem nagyon, jól használható a keféje. Néha kicsit túl sok festéket vett fel de nem volt vészes. Az illata is kifejezetten jó. Ha lenne rá lehetőség újravenném mert teljesen oké volt. Nap végére is szépen fent maradt.
2022.03.23. 13:39
A barna színű változatát használtam, nagyon szerettem. Nagyon természetes volt, részben a színe, részben pedig amiatt, hogy nem csomósította össze a szempillákat.Nem kenődött, nem potyogott.Sajnos már sehol sem látom - hébe hóba Notinon, de onnan nem merném megrendelni, jött már tőlük beszáradt termék.
2022.01.13. 20:31
Borzasztó tapasztalatom van vele. Nekem konkrétan annyira folyós volt, hogy nem tudtam 2 rétegben sem felvinni, mert nem száradt meg. És mivel nem akart megszáradni kb. egy óra alatt sem, alul-felül lenyomatot hagyott. A nedves időről ne is beszéljünk, hogy hogy nézett ki a szemem. Aztán a maradék ami nem jött le pedig marta a szemem mire hazaértem. Én próbálkoztam vele, de ennyire borzasztó szempillaspirállal még nem találkoztam. Próbáltam kicsit várni, hogy száradjon, de csak csomós darabos lett.
2022.01.04. 13:12
Nekem nem jött be eléggé össze tapasztotta a pilláimat sokáig kellett vele dolgozni, hogy szép legyen a végeredmény. Valamennyit dúsított de nem volt nagy szám biztos, hogy nem fogom újra venni. Az egyetlen előnye az a tartósságát volt