Fog- és szájápolók

Mediblanc Whitening Aloe Vera Toothpaste

3.6
Hozzáadva 2016.09.08.by

mujerconfused

Tökéletesen fehérré teszi a fogakat, eltávolít minden szennyeződést és lerakódást, frissíti a leheletet, valamint olyan különleges folyamatok és összetevők különleges egységét mutatja be, melyet más fogkrémekben nem található és ennek köszönhetően átélhető a tökéletesen tiszta fogak érzése.

2019.02.05. 13:57

Nem habzik, semmi extrát nem vettem észre, az íze is rossz volt.

2018.11.23. 09:58

A fehérítő hatásról még nem tudok nyilatkozni, mert csak 2 napja használom, de már az első alkalomnál megkedveltem!Mintha aprócska szemcsék lennének benne, aminek következtében teljesen tisztának érzem a fogaimat fogmosás után, anélkül, hogy a kémiai szerek teljesen szétmarnák a teljes szájüregemet!!!Kíméletesnek, mégis nagyon hatékonynak érzem!NO PeroxideNO ParabensNO SLS / SLESNO FluorideNO Mesterséges édesítőkAz utóbbi időszak kipróbált fogkrémei közül nekem ő a személyes kedvencem!

2017.03.04. 13:17

Az eddig legjobb fogkrém amit használtam. Kicsit borsos az ára, de szerintem megéri, mert kiválóan tisztít, nekem fehérítette is a fogam és ízre is nagyon szeretem.

Utoljára szerkesztve: 2016.12.08. 01:03 - 2016.11.27. 02:39

Végre eljött az idő, hogy írhatok!:DIMÁDOM! Az íze kellemes,nem tolakodó, a fogam sima és selymes lesz és érzem, hogy sokkal tisztább,mint egy átlagos fogkrémtől,ami túl mentolos és szétmarja a szám.:) Ráadásul fehérítette is a fogam és nem is kell sok belőle,tehát számomra megéri az árát!

2016.10.01. 20:38

Rendeléshez kaptam mintát és ettől rosszabb fogkrémem még nem volt. Abszolút nem habzott, az íze szörnyű, a teljes ára ehhez képes botrány.