Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

Missha All Around Safe Block Mild Sun SPF30 Pa++ - Line Friends Edition

3.6
Hozzáadva 2016.06.17.by

sildicow

Könnyű, tisztán fizikai fényvédő ragacsos és zsíros érzet nélkül.

$16-tól

2019.03.27. 13:20

Szeretem ezt a krémet, annak ellenére, hogy rajtam hagy egy minimális fehér réteget. Nagy mennyiségben viszem fel az arcomra, így ez nem is csoda. Viszonylag gyorsan beszívódik, könnyű eldolgozni. Szeretem, hogy nem egy nehéz krém, a kombinált bőrömnek sem túl sok. Nincs zsíros érzés, csillogás. Persze lehet, hogy ez nyáron másként lenne, de most tavaszra tökéletes. A fehérség nem igazán zavar mert úgyis sminkelek, alapozó vagy CC krém szépen elfedi.

2018.10.21. 14:01

Jujj, ezt nagyon-nagyon szerettem! Kellemes érzete volt, könnyen el tudtam oszlatni, nem hagyott maga után fehér foltot, nem égtem/nem barnultam tőle, szóval csillagos ötös! Amint alkalmam lesz rá, biztosan újraveszem!

2017.11.01. 16:45

Szegénykét nem szerettem meg pedig nagyon vártam, hogy kipróbálhassam. Nagyon gyorsan beszívódik, így lehetetlen rendesen eldolgozni, fehér csíkok maradnak, ha megpróbálom eldolgozni ezeket, akkor foltos lesz. Sminkelni nem lehet rá szépen, mert megint csak foltos lesz, valamint a fehér réteg miatt az arcom nagyon hideg tónusú lesz, így elüt a sárgás nyakamtól. Nem hidratál, de nem is szárít, nem irritált. Szép az összetevőlista és az ár, de a krém egyáltalán nem tetszett.

Utoljára szerkesztve: 2017.11.25. 13:49 - 2017.09.03. 10:44

Up: rémes, mostanság megpróbálom elhasználni a darab fényvédőimet, de ezt nem tudom. Felszívódik belőle a krém alapja, és a fehér pigmentek meg össze-vissza csíkoznak, morzsálódnak. Ha kellene valakinek, felraktam ingyen elvihetőre a maradékot, nincs sok benne,de letesztelni elég..Akartam egy fényvédőt, ami tényleg érzékeny bőrre való, gyanús növényi kivonatok és illatanyagok nélkül, és ez tényleg az.Könnyen kenhető, de mégis nehezen eldolgozható, könnyen foltos, csíkos lesz, mert felszívódás közben nehéz lesz kenni. A második réteg különösen problémás. A hámló részeket kiemeli. Egész jól beszívódik a fehérség, de láttam már jobbat is. Ezenkívül zsíros bőrön fixálás nélkül semennyire sem tartós, télire jobb lehet.

Utoljára szerkesztve: 2017.07.25. 08:43 - 2017.07.25. 08:42

Limitált macis borítás nélkül, de most ez a kedvenc fényvédőm. Nagyon érzékeny a szemem, de egyáltalán nem bántja, nem könnyezik tőle. Rövid ideig fénylik, de alig ragad (ha ritkán sminket teszek fel, nem veszik össze vele) aztán olyan szépen beissza a száraz bőröm, hogy nyomát sem látni. Jól véd, semmi színem nincs vele, mindig vámpíroznak... annál már a porcelánbaba is jobb. 30 faktornál nincs is szükségem többre. Az ára is nagyon kedvező. Ezt rendeltem újra nem az innisfree-t

2016.11.04. 10:08

a sima csomagolásos van meg, mert olcsóbb volt, a csomagolást pedig nem nézegetem. csak fizikai fényvédőt használok, és ezt szeretem a legjobban azok közül, amikhez eddig szerencsém volt. az ára, kiszerelése tökéletes, a spf is bőven elég őszre-télre-tavaszra. tényleg hamar el kell dolgozni, de könnyű eldolgozni, és egy minimális fényt hagy maga után. nagyon megszerettem, biztos, hogy újra fogom venni.