„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
svivko
A termék véd a káros környezeti hatásoktól, és rendkívül erős védelmet nyújt a napsugarak ellen, így véd az öregedéstől.
A fényvédő funkciók mellett enyhén színezett, így kiegyenlíti a bőr tónusát, hatóanyagainak köszönhetően pedig halványítja a foltokat, világosítja a bőrt, remekül táplálja azt, és mégis könnyed, nem ragadós, kiváló sminkalapot hagy maga után.
2019.01.30. 11:10
Jelenleg a kedvenc fényvédőm! Ősztől tavaszig ezt használom. Mikor felkenem kicsit csillog, valóban mintha kicsit olajos lenne, de ez pár percen belül megszűnik. (Hozzáteszem, nekem normál bőrtípusom van.) Egy egészséges bőrfény marad utána, ami egy bizonyos kor után igazán áldásos tud lenni. :)Nyárra azonban már nekem is sok...Hogy fehérítő hatása van-e, azt sajnos nem tudom megítélni. Az egész arcom szeplős, amire G&G C-vitamin szérumot használok. Így a szeplők halványodását inkább ennek tudom be, mintsem ennek a fényvédőnek.
2018.05.21. 19:46
Először is nem fehérít, legalábbis nem vettem észre ilyen hatását. Nem hagy fehér réteget, mert színezett, de úgy néztem ki utánna mintha olajjal kenegettem volna a bőröm, mintha nem szívódna be, csak ott maradna a bőrömön.(hozzátenném, hogy zsíros.kombinált bőröm van) Nem mondanám tartósabbnak a sminkemet utánna, sőt... Nem rossz, de nem nekem való.
Utoljára szerkesztve: 2016.04.25. 19:06 - 2016.04.24. 14:22
Hónapokig használtam, a feléig talán eljutottam, mikor férjem erőteljes tüntetése miatt, elajándékoztam. Tulajdonságai: bézs színű, egészen folyékony lotion állagú. Illata egészen átható, a keleti gyógynövényeket idézte. A bőrömön könnyű volt eloszlatni, bézs színe miatt, fehér fátylat nem hagyott. Önmagában soha nem hordtam, mindig használtam mellé alapozót, BB krémet. Bőrszín kiegyenlítő hatását nem vettem észre. Nagyon folyékony, a színe valóban áttetsző volt a bőrömön. Csomagolása elegáns, kényelmesen használható.Előnye: biztos végezte a dolgát, fényvédő hatását nehéz megítélni. Nem irritálta a bőrömet, szerettem, hogy kicsit színezett.Hátránya: Egyértelműen az illata. Sajnos a bőrömön a fényvédők valamiért kénes szagúvá oxidálódnak, különböző termékeknél, különböző mértékben. Ennél a terméknél viszont rendkívül átható volt, számomra is rendkívül zavaró módon. Emellett kombinált bőrömön fényes hatású volt.Fájó szívvel ajándékoztam el, de a házasságom fontosabb volt...aki megkapta, nála nem oxidálódott az illata...peches vagyok. A bőrömmel van a baj, vagy használok valami olyan terméket a rutinomban, ami fényvédőkkel reakcióba lépve kénes szagot áraszt. Előbb-utóbb kiderül. Emiatt nem vásárolom újra.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.