Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Rossmann, müller

Montagne Jeunesse 7th Heaven Chocolate Mud Masque

4.2
Hozzáadva 2018.05.23.by

kottazur

20 g

"Belga étcsokoládé bűntudat nélkül! Krémesített kakaóvajat és apróra zúzott kakaóbabot ötvöztünk shea vajjal, hogy a bőr selymesen puha és mélyen tisztított legyen. Ínycsiklandozó arcmaszk, de kérlek ne edd meg!"

Hidratáló és antioxidáns hatás. Vegetáriánus és állatkísérlet-mentes.

Utoljára szerkesztve: 2023.01.28. 11:18 - 2023.01.28. 11:17

Vagy az én orrom gyenge, vagy a maszk változott, de "brutál csokiillatot" nem éreztem, igen, olyan mintha nutellát kennék az arcomra, annyira azért nem finom az illata, de csokis, az tény. Nem láttam utána semmi változást a bőrömön, nem lett tisztább, ami a mitesszereket illeti. Feltettem a hajamra egy kókuszos pakolást, ezt az arcomra, és ültem a kádban negyed órát, ennyi idő alatt nem száradt meg teljesen, de én lemostam. Egy kis bounty spa-élmény, bár inkább Casali kókusz drazsét kívántam mellé eszegetni. Élménynek kiváló.

2020.01.04. 18:32

Kedvenc maszkom lett. H&M arcmaszk spatulával egyenletesen lehet felvinni. Állagra olyan, mint az olvasztott csoki, az illata pedig tényleg brutálcsokis. Nekem egyszerű volt lemosnom. Lemosás után tiszta, élettel teli bőr fogadott. A Shea vajnak köszönhetően újra babapopsi bőröm lett. Abszolút újravevős. Szerintem nem drága 600 Ft-ért, mert minimum 2 használatra elegendő.

2018.10.04. 20:37

Brutál erős csoki illata van, a hatása tetszett de nekem túl erős az hogy még éjszaka is érzem magamon.

2018.06.03. 12:59

Nem rossz maszk ez, de nem fogom újravenni. A csomagolásban lévő anyag 3-4 használatra is elegendő, de sajnos nem lehet visszazárni, és ez számomra kényelmetlen. 20 perc alatt megszárad, de kézzel lemosni kín szenvedés, órákig tart, mire lemosom a maszkot, az arcom is kiszárad a sok víztől. Szivaccsal talán könnyebb dolgom lenne, és kellemes puha tapintású bőrt kapnék, de nekem a negatívumai miatt nem éri meg újravenni.

2018.06.02. 15:46

Én teljesen elégedett vagyok vele, az illata valami csodálatos. A bőrrel is csodát tesz. Azért vontam le egy csillagot, mert egy ilyen maszk 3-4x-i alkalomra is jó, viszont az utolsó alkalomkor, mikor használni szerettem volna, teljesen beszáradt, pedig takarva volt.