Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
Agnes91P
Gazdag archidratáló mindennapos használatra, ami gondoskodik a bőröd boldogságáról! Intenzíven hidratál, és feltölti a bőrt, megszabadulhatsz a száraz bőr okozta minden kellemetlenségtől!
2024.02.22. 19:48
Ebből is volt egy 3 napra elég termékmintám. Ami hidratálást ígér, azt szerintem hozza, viszont a kombinált bőrömnek sok volt. 1-2 órán belül a homlokom kis túlzással olyan volt, mint egy tükör. Ettől függetlenül nem vonok le csillagot, száraz bőrre való inkább és azon működhet.
2022.01.21. 19:28
Éjszakára nagyon jól bevált nekem, sűrűbb és táplálóbb, mint a Derma+, amit nappalra használok. A túlérzékeny, ekcémára hajlamos bőrömet sem bántja és az ára sem vészes, engem ez a márka meggyőzött.