Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
coffeeandme
Valódi propolisszal és méhviasszal, mandulaolajjal. Ellenőrzött biogazdálkodásból származó shea vajjal, jojobaolajjal, kókuszolajjal és propolisszal. Bőrkompatibilitása dermatológiailag igazolt.
Utoljára szerkesztve: 2021.01.22. 13:42 - 2021.01.22. 13:42
Nekem nagyon bevált ez az ajakápoló. Különösen télre ajánlom, mivel hagy egy kis méhviaszos réteget az ajkakon, így nem engedi azokat kiszáradni. Újravevős.
2020.06.06. 13:56
Azt olvastam hogy a propolisz hasznos osszetevo a kiszaradt ajkakra, igy gondoltam adok neki 1 eselyt. Karanten ota borzasztoan szaradnak az ajkaim, barmit kenek ra, fogalmam sincs mitol. Mar korabban is voltak idoszakok mikor barmit kentem ra csak szaradt, probaltam mar Clarinst, LRP, Clinique, Bioderma es a szokasos dorgerias ajakapolokat. A legtobb nem hogy segitenie hanem meg jobban kiszaritja, mint ez is. Bekenem es par ora mulva lemezes darabokban jon le a bor. Pedig 1300 ftert nem a legolcsobb kategoria. Sajnos nalam kuka.