Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
melanie500
Azonnali ragyogásfokozó, bőrregeneráló gél. Kimondottan a kimerült, energiáját vesztett bőrre. Aktív természetes összetevőinek köszönhetően hatékonyan veszi fel a harcot a fáradtság jelei ellen. Kiegyenlíti a bőrszínt.
Lifting: Az Új-zélandi páfránylevél kivonatból nyert hatóanyag azonnali ún. lifting hatást eredményez. Rugalmassá, feszessé teszi a bőrt. Azonnal segít kisimítani az enyhébb, finom ráncokat és javítani a bőr egyenetlen felszínét. A hozzáadott hialuronsav teltséget, hidratáltság érzést ad a bőrnek. A komplex hatóanyag-tartalom rögtön látható eredményt segít elérni.
Kinek: Aki a fáradtság jeleit azonnal szeretné eltüntetni. Minden bőrtípusra.
2014.12.09. 17:35
Imádom. Nyáron, melegben az arcomra is használom. Szépen hidratál, babapopsi érzés utána a bőr. Azt is szeretem benne, hogy nem fényesíti az amúgy arra hajlamos bőrömet. Esztétikus a csomagolása, a pumás kiszerelés miatt jól adagolható és higiénikus is. Barátok közt is borsos ára van, de kiadós és valóban hatékony termék. Sokkal többet költöttem már olcsóbb termékre, ami végül a kukában landolt.
2014.03.24. 11:59
Selymes, tiszta, könnyű gél állag és szép összetevők. Hidratálókrém alá, ha meleg van, hidratálóként használom, bár fényvédő nincs benne, nem is az a funkciója. :) A bőröm azonnal beissza, nyúzott, 'kevésalvásos' reggeleken csodaszerként funkcionál, azonnal kihúzza az apróbb ráncokat. Sminkalapnak kiváló, az alapozó szépen terül rajta. Szeretem, hogy natúrközeli termék, a rozaceára hajlamos bőrömet sem irritálja. Újravevős.
2014.01.16. 18:42
A Krémmániának köszönhetően én is azok közé tartozom, akiknek volt szerencséjük kipróbálni 3 Myrla terméket, amit ezúton is nagyon Köszönök! :) Én is az egész arcomon használtam, hihetetlenül puha, finom tapintású lett tőle a bőröm. Egészséges, üde volt az összhatása másnap reggelre. Nem jöttek ki tőle pattanások, semmiféle gyulladás, ami szinten piros pont :) Szerintem mindenképp érdemes kipróbálni, megéri a hatásért. Örülök,hogy megismerhettem a Myrla termékeket!
2013.12.27. 17:46
Én is nyertem a terméket, aminek nagyon örültem. Végül ellentétben azzal, hogy a dobozán lévő használati útmutató szemkörnyéken való használatot ír, többek között Wishes tanácsára az egész arcomon használtam. Nem bántam meg, mert nem okozott gondot a problémás területen - ami számomra az áll -, nem jelentek meg pattanások, ami már önmagában pozitívum. Szóval abszolút megállja a helyét nappali krémként, úgy éreztem, jól hidratál, és tényleg eszméletlen feszes érzetet ad felkenés után.
2013.12.15. 09:12
Az egyik szerencsés tesztelő vagyok,aki a FB-on nyert.11.15-én meg is hozta a postás bácsi a csomagot. 11.16-án kezdtem el használni az Azonnali Ragyogás Gélt,a Special Care Szemkörnyékápolót és a Hydrafill Anti-Aging Éjszakai krémet. Reggel:Garnier Essentials Szőlős Arclemosó Gél+Azonnali Ragyogás Gél Szemkörnyékre+Hydrafill Anti-Aging Éjszakai Krém az arc többi részére.Este:Ua. csak az Azonnali Ragyogás Gél helyett a Special Care Szemkörnyékápoló.A csomagolás nagyon esztétikus és modern kialakítású,de annál inkább praktikátlan,egyrészt nem látom mennyi van még benne,másrészt lehetetlen lesz az utolsó cseppeket is elhasználni.Mindhárom terméknek ugyanolyan illata van, ami számomra nem kellemes,de azért zavarni se zavar,gyógyszertár/kórház szagra emlékeztet.A gél értelemszerűen gél állagú,teljesen átlátszó, a másik kettő enyhén sárga színű és egyik sem testes vagy nehéz krém.A Ragyogás Gélből és a Special Care Szemkörnyékápolóból elég alkalmanként 1 pumpányi a 2 szemkörnyékre.Az éjszakai arckrémből 3-4 pumpányi kell az arcra és a nyakra.Mindegyik könnyen eloszlatható és gyorsan felszívódnak,egyik sem hagy maga után ragacsos érzetet. Sminkelni szinte azonnal lehet rájuk,nem morzsálódik rajtuk az alapozó.Már az első reggel kellemesen hidratáltak voltak a kritikus száraz részek az arcomon.11.26.:Reggel tükörbe nézve majdnem elájultam:( A felső szemhéjaim bevörösödtek és apró hólyagok jelentek meg.A bal szemem alatt is közvetlenül a pillasornál volt egy hólyagocska.Az arcom többi részén és a nyakamon semmi irritáció nem volt.Felmerült bennem,hogy a szemkörnyékápolókat azonnali hatállyal kukába dobom.Eddig soha,de soha nem okozott irritációt egy krém se amit használtam!Kellemetlen,ronda és ijesztő ez az egész.Szavatossági idő és tájékoztatás a felbontástól számított időkeret sehol sincs feltüntetve egyik terméken se,se a dobozokon.A szemkörnyékápolók mentek a süllyesztőbe,a fésülködőasztalom legmélyebb részére,Hydrafill éjszakai krémet továbbra is boldogan használtam.12.04.:Egy bő hétig nem mertem sminkelni a szemeimet,Bepanthennel kenegettem őket és végre teljesen elmúltak a hólyagok és a vörösség. Az éjszakai krém továbbra is szuperál, nagyon megszerettem. 12.08.:Nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy mi okozta a problémát ezért bevállaltam,hogy felülre a Special Care,alulra a Ragyogás Gél. Reméltem,hogy nem lesz probléma...12.13.:A felső szemhéjaim ismételten irritáltak lettek:( A Special Care szemkörnyékápolót nem nekem alkották meg ezek szerint.Nagyon fáj érte a szívem,mert eleinte nagyon jól működött.A Ragyogás gél nem okozott problémát,hozta azt a hatást amit a legelején:Hidratál és a puffadást csökkenti.A Special Care anyukámnál landolt,mondtam neki,hogy ha bármi irritációt észlel azonnal vágja be a kukába!12.15.: Az éjszakai krém maga a csoda számomra!Kellően hidratált a bőröm tőle,az elmélyülőben lévő barázdáimat kisimította valamennyire,a bőrszínem már nem annyira fakó,alapozó nélkül vállalhatóbban nézek ki!Pattanásokat nem okozott 1 hónap folyamatos használat alatt,egyszerűen imádom!Valószínűnek tartom, hogy meg fogom vásárolni!A Ragyogás géllel is nagyon elégedett vagyok,bár kicsit hanyagoltam a kis bibi miatt,de bebizonyosodott hogy nem ő volt a hibás. Gyorsan és látványosan csökkenti a szem körüli puffadást, hidratál és egységesít!A Special Care szemkörnyékápoló hatalmas csalódás,sokkoló reakciót váltott ki.Ha megvásároltam volna és nem nyertem volna akkor tuti reklamáltam volna,mert valljuk be hogy nem olcsó termékről van szó.Anyukám nem panaszkodott rá eddig,de ahogy ismerem biztos nem használja rendszeresen.
2013.12.03. 09:39
Én voltam/vagyok az egyik szerencsés,aki a KM jóvoltából tesztelhetem ezt a krémet(még két társával egyetemben).Második hete használom,mostanra kialakult egy viszonylagos véleményem,amit úgy gondoltam megosztok veletek,és majd ha elfogyott a kencém,update-elek is.Tehát:a 3 kence közül ez volt az,amelyiknél felkenés után 10 percel álltam a tükör elött,és csak néztem,hogy ezt hogy???...Pillanatok alatt szó szerint beitta a bőröm,és rögtön ezután sima,és puha lett,és néhány napnyi használat után (bár gondolom ebbe a SC is belejátszik gazdagon)szépen kiegyenlítődött a szemem alatti karikák,és az azt körülvevő bőröm közötti színkülönbség.Persze így is kell a smink(még)a szemem alá,de nem vakolok,csak belepaskolok némi korrektort,fixálom,és ennyi.Lehet rá sminkelni,nem kukacosodik ez sem,amit én nagyon értékelek,sőt..mióta ezt használom,kevésbé érzem zsírosnak a szemhéjamat,amin így még a szemfesték sem ül be a ráncokba(rejtett szemhéjam van.naná),viszont ez egyben fura is,mert nem zsíros,de nem is szárította ki a gél..Szóval ennél egyértelmű nálam a wow!effekt,erről már most tudom,hogy újra fogom venni,mert ez csodaszer számomra.