Samponok

Naked Sampon Egyenes Hajra

3.2
Hozzáadva 2012.10.08.by

zsazsa

Fehérmályvával és aloeval. Természetes anyagokkal, parabének nélkül.

2014.07.01. 11:11

akciósan vettem egyszer a DM-ben, mert jókat olvastam róla, de még így is teljes pénzkidobás volt nekem: miután megmostam vele a hajam, olyan ragacsos lett, hogy alig tudtam kifésülni, száradás után pedig egy zsíros réteg keletkezett a hajamon, olyan hatással, mintha már hetek óta nem mostam volna hajat. nekem egyáltalán nem vált be, a majdnem tele flakon áll a polcon, időnként teszek vele egy kísérletet, más samponnal keverve, de akkor sem meggyőző.

2014.05.14. 15:54

Nagyon jó, de balzsam kell utána.

2013.09.12. 09:27

Kiárusitásban vettem meg egyszer használtam idáig, egy jó négyest adok rá. Nem lett sima és selymes és egyenes a hajam tőle de nem viszketett a fejem és ez nagyon nagy dolog:) Már ezért kap egy négyest egyébként szép tőle a haj de balzsam kötelező utána

2013.07.23. 13:14

Mivel már úgysem lehet Magyarországon beszerezni, lehet, hogy elkéstem a véleményemmel, de hátha még valakinek hasznos lehet. Tapadósra tisztít, mint általában a natúr samponok, kötelező utána szinte a hajtövekig balzsamozni. De nem szárította a hajamat, utána puha, jó illatú és nem is száll a hajam. Eredeti árát nem adnám érte, de féláron megéri. Talán egyenesebb is utána, de ebben nem vagyok biztos.

2012.11.06. 14:40

Nem igazán vagyok megelégedve ezzel a samponnal. Nem érzem puhának és selymesnek a hajam, az illata sem nagy szám, ugyanúgy zsírosodik vele a hajam (bár nem ígéri, hogy kevésbé fog), nehéz kimosni, az elején mindig ragadósnak éreztem a hajam tőle, igazából nem is tudom milyen hatása van ennek a samponnak, ahhoz képest pedig az ára elég magas.