Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
javi
2023.01.02. 21:58
Nagyon kellemes használni. Tetszenek az összetevői, ezért esett rá a választásom. Nagy csodát nem tesz de nem is ezt vártam tőle. :) Az extra zsíros arcomat szépen mattítja, nem csípi. Sajnos most egy ideje nem látom a boltok polcain. Remélem nem szüntetik meg.
2022.10.17. 09:45
Sosem voltam egy nagy tonikhasználó, talán ez az első tonikom. Igazából imádom, amit használat után látok. Egyértelműen látom a pórusösszehúzó hatását, meg használat után egyszerűen szebbnek tűnik a bőröm. Napi 2x használom, este és reggel is a rutinom része.
2022.05.28. 20:23
Kíváncsiságból vettem meg, mert tetszett az összetevőlista, de nem voltak vele szemben nagy elvárásaim. Kellemes meglepetés volt, hogy szuperül működik az érzékeny, kombinált bőrömön. Tisztít, nyugtat, összehúz. Picit ragad amíg meg nem szárad vagy amíg fölé nem kenek valamit. Mióta megvettem folyamatosan nyúlok érte, szóval nálam 5 csillagot kap.
2022.03.19. 21:47
Olyan jó lenne, ha tapasztalnám mind, amit ígér, de sajnos nem. Nem rossz tonik, csak annyira nem hatásos. Nekem nem okoz bőrpírt, nem irritál, de semmilyen pórusösszehúzó hatást, bőrfolt halványítást, gyulladáscsökkentést vagy hidratálást sem tapasztalok. A végén ragacsos érzetet hagy, de egy félóra múlva ez is megszűnik hálisten.
2022.02.09. 21:44
Nagyon tetszik, hogy egységes bőrképet ad pillanatok alatt és úgy összehúzza a pórusokat, hogy öröm tükörbe nézni utána. Egy rövid ideig ragad, de utána klassz, tiszta, egészséges és pír mentes lesz a bőr. Én estére használom arc tisztítás után és imádom ahogy hatnak a hatóanyagai: kicsit szúr, bizsereg és "dolgozik" aztán meg érződik, hogy rugalmas és feszes minden, olyan mint egy mély-hidratáló után. Nekem bejött. Nyáron egy hosszú ragacsos nap után tudom, hogy hálás lesz a bőröm érte...
2021.08.03. 06:26
Nos, nagyon tetszettek az összetevői, meg amit ígért. Lehet, hogy az én bőrömmel nem kompatibilis, de sajnos nagyon kellemetlen, szúró, égető érzést hagyott az arcomon a rutinos arctisztítás után, amit végül le kellett mosnom, annyira kellemetlen volt. Elég erős pirosodást is tapasztaltam utána, pedig szerencsére az én bőröm sok mindent tolerált eddig. Emellé még ráadásul nagyon ragadt is utána, úgyhogy sajnos nekem nem vált be, pedig a kakukkfüves Garnier után (amit szeretek), szerettem volna valami újdonságot kipróbálni. Még az a szerencse, hogy nem volt drága.