Olyan fényvédőt kerestem, ami 50-es, könnyen beszerezhető, és fényvédős mértékkel jó az incije, alkohol és parabén mentes, stb...Próbálkoztam vele mindenhogy. Csak magában, szérum fölé, hidratáló fölé, de sehogy sem marad meg az arcon. Nagyon hamar beszívódik, nem lehet szétkenegetni, és onnan ahová már jutott, és véletlenül rámegyek a következő réteggel, már rögtön fehér kukacokban pereg le. Ha valahol véletlenül ott marad, akkor egy fényes, de nem zsíros filmréteget hagy, ami egyáltalán nem zavart volna, mert eleve az volt a terv, hogy lepúderezem a csillogást. Nem hiszem, hogy kellő fényvédelmet ad így, hogy eleve nem tudom a megfelelő mennyiséget felvinni, és még le is pereg. A hidratáló hatása egyébként szuper, önmagában használva, és még így is, hogy lepereg, pihe-puha tőle a bőröm. Csak hát pont arra nem jó, amire szánták.Update:Kitapasztaltam, ütögetve, nem pedig kenegetős mozdulatokkal bedolgozható, még púderezni is tudok fölé, szintén ütögetve, de utána isten ments, hogy hozzáérjek napközben az arcomhoz, megdörzsöljem, vagy valami, mert rögtön lepereg. Addig tart rendesen, de utána gyalázat. Így már el tudom használni, legalább a meglévő nem vész kárba.