Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz
Lelőhely: Online, drogériák

Natura Siberica Lab Biome Hydration Face Serum

Hozzáadva 2023.07.25.by

Eria

• Hidratáló arcszérum hialuronsavval.
  • Azonnal hidratál, eltünteti a stressz és fáradtság nyomait.
  • A hialuronsav erőteljes hidratáló, megakadályozza a finom ráncok megjelenését.
  • A barna szahalini alga segít megelőzni az életkorral összefüggő változásokat, serkenti a kollagéntermelést a tónusos, rugalmas bőrért.

2024.11.12. 13:45

Elég magas, 1,5 százalékos hialuronsavat tartalmaz, gondoltam kipróbálom. Könnyed folyékony állagú szérum, a pipettája nagyon jó, megfelelően lehet adagolni vele a terméket. Első használatkor meglepődtem, egyrészt mert illatosított, ami szerintem teljesen felesleges, másrészt mert fehéres réteget képzett a bőrömön, mintha egy folyékony arctisztítót használtam volna. Szerencsére gyorsan eltűnt, utána még egy ideig ragacsos maradt a bőröm, majd ez is megszűnt, utána krémeztem rá. Nem kukacosodik, enyhén ragacsos, de nem zavaróan. Még próbálgatom, a mínusz egy csillagot az illatosítás miatt vonom le.

2024.06.13. 08:14

Eléggé basic szérum, aminek én személy szerint nem éreztem kiemelkedő hatását. Maga a kialakítás szuper, nagyon jó a pipettás megoldás, jól / megfelelő mennyiséget lehet vele adagolni és nagyjából az utolsó cseppig el lehet használni a terméket. A textúra nekem túlságosan ragacsos, ezért csak éjszakára használtam a hidratáló krémem alá. Van illata, ami nekem tetszett és kellemes volt, de el tudom képzelni, hogy valakinek zavaró lehet. Összeségében nem venném újra, mert nem adott hozzá a rutinomhoz (pozitívum, hogy nem bántotta az egyébként érzékeny bőrömet).

2023.08.02. 19:23

Jól használható pipettaval rendelkező, cseppenésgátló nélküli üvegcse. A szérum enyhe sárgás színű, gyorsan beszívódik, nem irritál, csak enyhén ragacsos, kellemes a használata. A három, márkatól kipróbált szérumból számomra ez a befutó.