„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
Pünyike
Használatával a bőr üdébb, élettel telibb és rugalmasabb lesz. Táplálja a bőrt, kisimítja a ráncokat, lelassítja az öregedés folyamatát.
A beluga kaviár segíti megőrizni a bőr fiatalságát és szépségét. A beluga kaviár gazdag aminosavban, amely tökéletesen felszívódik a bőrsejtekbe. Kombinálva vitaminokkal, ásványi anyagokkal és szerves gyógynövény kivonatokkal hatékonyan aktiválja a bőr kollagén és elasztin termelését. Nemcsak erősíti a bőr tónusát, hanem mélyen táplálja és hidratálja a sejteket, kisimítja a ráncokat, megszünteti a túlzott pigmentációt.
Utoljára szerkesztve: 2024.05.16. 11:25 - 2024.05.16. 11:23
Sokáig szemeztem ezzel a termékkel, az itteni vélemények csigáztak fel ennyire, míg végül sikerült megkaparintanom. :) Az eddigi legjobb hidratáló / lifting krém, amivel eddig találkoztam.Éjszakára szoktam felvinni, nappalra csak szemránckrémként használom, mert bár nem túl testes, és az én bőröm gyorsan be is szívja, mégis picit vastagnak érezném smink alá. Roppant kellemes állagú és illatú csoda ő, szépen tölt és kissé talán simít is, illetve mintha valamivel halványabbak lennének a karikáim, mióta a repertoárom részét képezi. A csomagolás valóban szemet gyönyörködtető, a doboz amiben érkezett is mesés, bár néha elgondolkodom, hogy miként imádkozom ki a krémet a flakonból, ha a csavarós - pumpás kupak bekrepál. :) Az ára elkezdett felfelé szökni az utóbbi időben, én akciósan 4300 Ft körül rendeltem a notinoról, ennyiért ajándék volt, de a dupláját is megérné. Ahogy írtam csak éjszakára használom, nappalra pedig egy pici pötyit a szemem alá, így biztosan sokáig elég lesz. Mindenképp újra fogom vásárolni és jó szívvel ajánlom a korosztályomnak / 47 éves leszek az ősszel /. Nagyon ritkán kap tőlem kozmetikum 5 csillagot, mert ahhoz már csúcsszupernek kell lennie, de ebbe a szépségbe nem tudok belekötni. :)
Utoljára szerkesztve: 2023.10.31. 19:36 - 2023.10.31. 19:32
Szerencsére az én bőrömmel nagyon sok dolga nem volt, mert csak mimikai ráncaim vannak, így látványos eredményt sem hozott.Kis mennyiségben vittem fel este a bőrömre, egy alapos lifting masszázzsal. A szemem körüli finom bőrt nagyon szépen feltöltötte, korábban mindig száraz volt. A szarkalábakon is látok halványulást. Nem csípett, viszont ha nagyon bepácoltam a szemem alatt, egy idő múlva könnyeztem. A célom az volt vele, hogy az arcom kontúrja feszesebb legyen, ne lógjon, valamint, hogy a szám mellett ne legyen az a béna lelógás. Ebben viszont a masszázzal együtt nagyon szépen teljesít.Könnyű, finom krém, de ennek ellenére gazdag. Zsíros a bőröm, de nagyon hamar becuppantotta. Szívesen tettem volna rá többet, viszont sajnos a nagyobb mennyiséget egy idő után a bőröm kilökte, és egy instant zsírréteg alakult ki rajta. Viszont a birsónyi mennyiség tökéletes.A csomagolása igazi luxus, minőségi. Illata nem tolakodó, finom, kellemes. Most használtam el, egy kicsit kalandozok a Koreai krémek világában, de vissza fogok térni rá.
2022.03.03. 14:40
Az itteni vélemények miatt vettem meg és milyen jól tettem!! Hihetetlen, hogy ez a kence milyen szépen feltölti, hidratálja és bizony kisimítja a bőrt. Én szemkörnyékre is ezt használom, a reggeli duzzanatot szépen leviszi és hidratáltan tartja egész nap, ami így 47 évesen igencsak szuper.A csomagolásáról már ne is beszéljünk. Annyira extra, hogy öröm volt nézni, kibontani. Nagy szerelem!!!
2021.05.21. 09:18
Tökéletesen elégedett vagyok, a krém messze az árkategóriája felett van minden tekintetben. Csak ajánlani tudom, egy rossz szavam sem lehet rá.
Utoljára szerkesztve: 2020.10.29. 20:38 - 2020.10.29. 20:36
50 ml-hez képest hatalmas a tégely (vagy mi ez), ráadásul tekerni kell, hogy kijöjjön a nyomókája, tök menő, meg minden, de én a hangyaf*sznyi tárolókat jobban értékelem :) Nem szoktam impulzus-vásárolni, de már a neve is megfogott, a csomagolás is gyönyörű, szóval utána sem olvastam, csak megrendeltem 20 euróért, ami nagyon baráti árnak számít errefelé. Kisebb örökkévalóság után meg is kaptam, elolvastam a használati utasítást a szokásos parasztvakítós bullshittel együtt és egyből elképzeltem, hogy a tunguz sámánasszonyok is valami ilyesmit kenhettek a fejükre, ez annyira vad és autentikus. 2 nyomásnyi mennyiséget szoktam felkenni a(z ilyenkor ősszel száraz) fejemre, szemkörnyékre is teljesen jó, nem irritál, gyorsan beszívódik, kis citrusos-növényes illata van, de nem zavaró, az uramra is felkentem, és nem nyivákolt. Csodát nem csinált még így 1 hét után, de eddig ez a legjobb télen használatos hidratálóm (nyáron a Corine de Farme termékeit használom). Nálam ez nagy szó, mert baromi háklis vagyok, de ettől tényleg "összekapottabb" meg "tömörebb" a bőröm, de sajnos azt a 2 ráncot, amit hordok, nem simította ki ennyi idő alatt. Viszont szuperselymes a fejem, hidratálni nagyon szépen hidratál, szóval tutira újraveszem, meg beújítok majd tőlük még más terméket is, mert úgy néz ki, hogy nem csak parasztvakítás a szibériai vajákosasszony-leírás, hanem tényleg tudnak valamit. Nagyon megéri a pénzét, szerintem ne sajnáljátok rá, 2-3 hónapig biztos kitart, úgy meg nem sok.
2019.12.17. 23:42
Nagyon megvagyok elégedve vele!Már ez a második alkalom, hogy újra vásároltam.Én általában este szoktam használni arctisztítás után.Reggelre nagyon puha és hidratált érzés nyújt, egyszerűen imádom.Egyszerre szoktam használni ugyancsak a Natura Siberica szemkörnyék ápolójával.A bőröm hamar beszívja, az illata friss abszolút nem mű.Mivel az ára nem egy olcsó kategória, ezért is gondoltam, hogy mindezt leírom.Biztos hűséges vásárlója leszek ennek a terméknek.Azt nem tudom, hogy zsíros bőrön, hogyan működik, de száraz vagy kombinált bőrön tapasztalataim alapján kiváló eredményt ad. :)
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.