Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
minaya
A kókusz fontos zsírsavakat, B-, C- és E- vitamint, esszenciális nyomelemeket, például cinket és vasat, valamint ásványi anyagokat, például kalciumot vagy magnéziumot tartalmaz. Ezenkívül, a kókuszolaj nyugtató hatással van a bőrre és intenzív hidratálást biztosít.
A vegán, szulfát, alkohol, aluminium, szilikon és mesterséges színezékektől mentes formula 100% újrahasznosított, műanyagmentes csomagolásban foglal helyet a fenntarthatóság jegyében.
2022.11.13. 07:39
Nem érzek sok különbség egy normál szappan és eközött a termék között. Talán annyit,hogy ez kicsit krémesebb. El fogom használni,de újra nem vásárolom.
2021.08.01. 13:51
Nagy reményekkel vettem meg első szilárd tusfürdőnek, a sampon verzióját nagyon szerettem. Kezdetben nem volt problémás, azonban több használat után kellemetlenné vált a használata, csikorgóan tiszta lett a bőröm és száraz, nem is tudtam tusoláshoz elhasználni.
2021.04.20. 15:44
Csatakozom az előttem szólóhoz: én sem jöttem rá, hogy mi a különbség a szappan és a szilárd tusfürdő között. Sokféle szappant használtam már (a drága kézművésnek kikiáltott csodától kezdve a sima Dove-ig), de nem jöttem rá, ennek miben kellene másnak lennie. Az pozitívum, hogy nincs még benne plusz nylonban, mint sok drága szappan.A bőrt eléggé szárítja, de isteni és tartós az illata, ami nekem fontos.Jó tanács apró kezűeknek: vágd ketté a szappant, és egyszerre csak egy felet használj, mert annyira nagy, hogy állandóan el fogod dobálni a zuhanyzóban! :D
2020.11.23. 12:26
Az ötlet alapból tetszik, hogy műanyag csomagolású tusfürdő helyett szappant használjak, de nem látom a különbséget a szilárd tusfürdő és a mezei szappan között. Ez egy kicsit marketingfogásnak tűnik.Mindamellett rettentően szárít.A papírdobozos csomagolást azért értékelem.
2020.10.10. 15:37
Tesztelni akartam, hogy mit tud egy viszonylag jó szappanhoz képest. A dobozon át jó illatúnak tűnt, de fürdés közben émelyítő kissé, mostanra pedig megutáltam és átminősítettem kézmosó szappanná. Kicsit szárít, tehát egy nem annyira jó szappannal tudom összehasonlítani, egy L'Occitane-nak a nyomába sem ér. egy jó van benne, hogy kicsit lassabban kopik, mint más hasonló mennyiségű szappantömb. Az ötlet nagyon jó környezetvédelem szempontjából, mert az emberek nagy része még flakonos tusit használ. Remélem többen megtérnek ;) Én maradok a "sima" szappanoknál, mert kellemesebb érzés nekem, nagyobbat is kaphatok hasonló áron, aminek nem utálom a szagát. 5 csillagot a kivitelezése és a szándéka miatt érdemel, mert nagyon értékelem a használható fenntarthatóságra törekvő ötleteket.
2020.06.16. 06:19
Egy nagyszeru alternativa a tusfordo helyett, hiszen nemcsak a kornyezetet vedjuk igy /nincs felesleges csomagolas/, hanem szuperul teszi a dolgat. Kellemes illat, jol habzik, nekem az osszes eddig probalt szappan kozul a legjobb!