Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
kimsowon95
Hidratáló krém ránctalanító hatással, mely a legjobb minőségű alapanyagokat tartalmazza, mint például vörös ginzeng, méhpempő, selyem aminosav, arany. Világosít, fehérít, ránctalanít, valamint mélyen hidratál, feszesít és tisztít. Szem alatti sötét karikákra, sebhelyekre, pigmentációra, öregedési foltokra, bőrfeszesítésre stb.
2020.09.30. 08:30
A krém hazájában sikerült beszereznem édesanyámnak, így kedvező áron is volt.. Nagyon testes, tömör krém, kis mennyiség elég és egész napra kitart. A csiganyálkás maszkkal és szérummal kombinálva simán veri a 3x annyiba kerülő, hazai társait. Csak ajánlani tudom.
2020.08.09. 21:48
Travel kit kiszerelésben próbáltam a termékcsalád részeként. Abszolút nem szerettem meg, bár ennek oka lehet, hogy egyáltalán nem az én bőrtípusomra van kitalálva. Az ég világon semmiféle változást nem láttam tőle. Arra viszont vigyáznom kellett, hogy csak nagyon keveset használjak belőle, mert elég testes krém. Ennyi pénzért a teljes méretet biztos nem venném meg. 3 csillag csak azért, mert nagy gondot sem csinált. Száraz bőrre talán jó lehet. Zsíros bőrű társaimnak viszont nem ajánlanám.
2019.11.04. 13:16
Csak mintát kaptam belőle és el is használtam egy alkalomra (arc, nyak, dekoltázs), így hosszútávú hatásáról nem tudok beszámolni. Toner, essence után kentem fel éjszakára. Ahhoz képest, hogy watery cream meglepő volt, hogy milyen olajos érzésű volt felkenés után. Nem szívódott be a száraz részen sem lefekvésig, de ránézésre nem zsíros hatása volt inkább olyan selymesen fénylő. Egy használat után nem akarom lepontozni, mert nem irritált, de nem is éreztem reggelre a wow hatást, nem fogom megrendelni a teljes kiszerelést.
2019.10.12. 17:54
Csak mintában próbàltam (1 minta 2 alkalomra elég) és meg akarom venni a teljes kiszerelést, szerintem megéri az árát egy ilyen komplex, testes krém. Nagyon szépen simit, feltölt, és gyógyít. Tökéletes lezárása az esti runtinnak, a száraz bőr reggelre beissza.
2016.10.02. 07:19
Kedvenc krémem. Főként estére kenem fel, mivel nagyon zsíros, ragacsos az állaga. Kis arany szemcsék találhatóak benne, amik fénylő, csillogó hatást keltenek az arcon. Kellemes az illata is. A kivitelezése is nagyon edeti, luxus érzetet kelt.Láttam a minap egy újrahasznosítási ötletet: egy lány gyertyát öntött bele, úgy használta tovább. A szemránckrémmel együtt használom, és azóta feszesebb, fiatalabb a bőröm. Ha elfogy, biztosan szerzek még be belőle, ez a legjobb éjjeli krém számomra. Másnapra szép hidratált lesz az arcom.