Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Naturissimo Gyógynövényes Sarokápoló Balzsam

4.7
Hozzáadva 2019.07.24.by

zsuzzzsi

Száraz, kirepedezésre hajlamos sarkak bőrápolására kiváló, hatékony, természetes bőrpuhító és bőrtápláló növényi olajokkal és gyógynövény kivonatokkal készült krém. A környezeti ártalmaknak erősen kitett lábfej, sarkak bőrápolására is ajánlott.

Kiváló bőrpuhító, a keratinképződést normalizáló sarokápoló balzsam. Nagy mennyiségű bőrfinomító olajat és gyulladáscsökkentő pásztortáska kivonatot tartalmaz. A benne lévő B-vitamin, a kendermagolaj és a komló kivonata az illóolajokkal együttesen a nagy fizikai megterhelésnek kitett sarkak fáradtságérzetét enyhítik.

1952 Ft-tól

2021.12.16. 23:37

Ma vettem az itteni velemenyekre hallgatva, ugyanis csak es kizarolag bio termekeket hasznalok. Elsobb ugy volt, hogy a Magister-tol veszem a sarokbalzsamot, de annak sajnos nem volt szep ertekelese. Evvel bekentem vele ma a sarkam, es szepen beapolta, de en kevesnek talaltam, hianyzott nekem belole a zsiros kenheto krem allag foleg telre. Ezert adok 4*-ot. 1* az ar, 1* az osszetevok, 1* az apolo hatasossaga, 1* pedig a kiszereles.

Utoljára szerkesztve: 2021.04.14. 12:29 - 2021.04.14. 12:28

Csak az előttem szólóhoz tudok csatlakozni, a létező legjobb sarokápoló. Sok terméket próbáltam, de csak ez vált be az iszonyatos száraz bőrömet is hidratálja és nem repedezik ki a sarkam. Tényleg szuper termék és ráadásul az összetevők is jók.

2018.04.09. 18:01

A létező legjobb sarokápoló krém. Gyönyörű összetevői vannak, kellemes gyógynövényes az illata, és nagyon kevés kell belőle. Hihetetlenül puha lesz tőle a sarkam már néhány használat után, de kenem a kiszáradt könyökömre is, és a téli hidegben a kirepedezett kézfejem is hálás érte. Szeretem, mert nem kifejezetten zsíros krém, de határozottan érzem, hogy egy védőréteget képez a bőrömön, és remekül hidratálja. A bőröm villámgyorsan felszívja, csak úgy issza magába. Szuper termék, nagyon megéri kipróbálni!