Úgy örülök, hogy valakinek bevált ez a dezodor, mert nem szívesen írtam volna elsőként nem túl jó értékelést erről a biztonságos összetevőkkel rendelkező és szívemhez közel álló gyártótól származó termékről.Számunkra viszont nyáron csak negyed olyan hatékony, mint a Biola jázmin dezodora.Az illata majdnem teljesen ugyanolyan, mint a férfiaknak szánt ciprusosnak, de az is inkább uniszex illat, és valami gyerekkori dologra emlékeztet, ami gyümölcsös, de édes (talán tutti frutti, de nem tudom, mert arra se nagyon emlékszem). Ezt az illatot mostmár nagyon kedvelem, de először utáltam, viszont a Páromnak tetszett már akkor is, úgyhogy neki adtam, hogy használja el ősszel.Ám még ősszel is 2-3 rétegben kellett kennie magát ahhoz, hogy elég hatásos legyen, így viszont mire elfogyott a dezodor, addigra már kimaródott a hónalja. Mi úgy vettük észre, hogy ha már kiizzadt, és úgy keni újra magát napközben, az nem olyan jó, mint fürdés után megvárni 2-3 dezodor réteg megszáradását, ami ugyanolyan hatékony, viszont nem viszi fel a büdösséget okozó baktériumokat a dezodor felületére, így hosszútávon jobban beválik. De ez a dezodor 2-3 rétegben már a végére kimarta a hónalját, szóval ez sem jó megoldás. A ciprusost egyszer is elég felkenni az egész napos hatás érdekében, úgyhogy azt ajánlom inkább ez helyett, illetve a jázminosat, ami ahhoz hasonlóan erős. Ez utóbbi kettő még akkor is elég hatékony neki, ha úgy keni fel, hogy akár egy pici feromonos szaga már van. Viszont egy gyengébb dezodor (számunkra ez ilyen) ettől csak büdös lesz, amit ha legközelebb használ, akkor magára keni az előzőleg összeszedett büdösséget, így ördögi körbe kerül.