Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Neutrogena Bright Boost Arckrém Zselé

3.6
Hozzáadva 2021.04.28.by

Kajmi

Arcápoló krémzselé, mely Neoglucosamine tartalmaz, egy olyan presztízs összetevőt, amely tudományosan bizonyítottan képes kezelni a bőr öregedésének jeleit. Hidratál, támogatja a bőrfelszín sejtjeinek természetes megújulását és csökkenti a melanin termelését, ezáltal javítja a bőr tónusát. Ragyogóbb és egészségesebb megjelenésű bőrt eredményez.

2023.07.13. 06:32

Nálam egy felkenést ért meg ez a krém, mert olyan szinten kezdte irritálni a szemem, hogy bekerült a "sohatöbbet" kategóriába. :(

2023.02.10. 22:21

Éjszakára használom, nagyon szeretem. Nagyon puha, selymes-sima tapintású lesz tőle a bőröm és egységesebb a kinézete.

2022.06.01. 09:18

Kellemes illat, nagyon könnyű állagú arckrém, gyorsan és maradéktalanul felszívódik, és elég jól hidratál. Nyári időszakban elég lehet.

2021.11.04. 16:20

Teljes csalódás, mivel egyébként nagyon szeretem a Neutrogena termékeket. Zsíros bőrre vettem, de nem ezt vártam. Ez a krém olyan szinten szárít, mintha még pluszban egy púderes réteget hagyna az arcon. Húzódik tőle a bőröm. Ez tényleg nem jó.

2021.09.16. 17:40

Aki kitalálta a krémzselét, biztos nem lenne a barátom, annyira utálom ezt a "termékfajtát". Sokadjára adok esélyt az ilyen nesze semmi állagú fejrekennivalóknak (krémnek nem nevezném), de mindig megbánom. Kezdem a jó részével: csillámos :D Nekem ez kb. bármilyen terméknél pluszpont, egy ovis pónihercegnő vagyok, ez van. A krém halványrózsaszín, szuper luxus érzést áraszt :D az illata pedig egy kicsit hasonlít a Bombshells in Bloomra, aminek külön örülök. A rossz: nem hidratál, ellenben olyan mattra szárad, hogy csak szuperzsíros bőrűeknek ajánlanám, de inkább még nekik sem, mert borzalmas fullasztó réteget hagy az arcon (mint az összes krémzselé). Jobb híján a karomra kentem, ott gyönyörűen mutat a sok pici csillám, de még így is éreztem a vádló tekintetet (már ha a karomnak lenne olyanja), hogy "mit kentél ránk, nyanya, mi ez a szirszar?!" Szóval hogyha valaki zsírmentes csillámos testápolót akar, arra jó, másra nem igazán lehet használni.

Utoljára szerkesztve: 2021.09.02. 21:28 - 2021.09.02. 21:23

Egy termékmintát kaptam a DM-ben. Sosem veszek ilyen vackokat, de ha akad egy termékminta, akkor mindig elcsábulok, hogy hátha most ez jó lesz:D De ez annyira rossz, hogy egy használat után jövök ide írni, pedig sosem szoktam ilyet. Hihetetlen módon erős (az egyébként jó) illata, a szememet a nap végére már irritálta. Hidratálni egyáltalán nem hidratál, teljesen matt arcot kapok. Simának sima a bőröm a rengeteg szilikon miatt, amit egyébként is kerülök. A "bright boost" alapján egy egészséges bőrfényt vártam. Talán a benne levő rengeteg aranycsillám miatt aggatták rá ezt a jelzőt, aminek az értelmét már 15 évvel ezelőtt sem értettem, azt hittem azóta erre már a gyártók is rájöttek. Az itteni képen látom, hogy ráadást tégelyes is, az ára pedig 4000 Ft felett van....:D Hát döntse el mindenki. Tudatos hámlasztóként pedig semmilyen csodát nem vártam ettől a krémtől a benne levő savak miatt sem, de ez egy sima hidratálóként is totálisan elbukott.