Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Narbeleth
Könnyen beszívódó krém, amely mélyen hidratálja és táplálja a száraz bőrt. A norvég formula aktív, 24 órán át tartó hidratáló hatását klinikai tesztek igazolják.
2024.02.28. 11:56
Kedvelem a textúráját, az illatát kevésbé, de tényleg jól hidratál. Nagyon keveset kell felvinni belőle, különben kukacosodik kicsit.
2022.09.18. 09:27
Kellemes illat és kiválóan hidratál. Kisebesedett kezeken is hamar kifejti jótékony hatását.
2021.07.08. 17:22
Idén nyáron ő lett a befutó. Nekem nagyon tetszik az illata,tusolás után megyugtatja a húzódó bőröm. Kiadós tégely.
2021.03.03. 14:58
Már rég véleményeztem valamit, igyekszem csökkenteni az új kencék vásárlását, és csak a jól beváltakat használni. Így történt ez az arckrémemmel is, szinte mióta kihozták, a Nivea Urban Detoxot használtam. Akciósan mindig betáraztam belőle 2-3 tégellyel, és vígan használtam, télen többet, nyáron kevesebbet. Akkor kezdtem kicsit neheztelni, amikor folyamatosan elkezdték felelmelni az árát, míg végül már 4-500 forinttal drágábban kaptam meg, aztán egy váratlan pillanatban teljesen eltűnt a polcokról. Évekbe telt találnom egy olyan krémet, ami a kombinált, foltokban piros, foltokban száraz, foltokban zsíros, gyakran pattanásra hajlamos bőrömet képes úgy hidratálni hogy rögtön beszívódik és nem zsírosít. Lényeg a lényeg, szerettem, és a világért sem akartam megválni tőle, majd egyszer csak krém nélkül találtam magam.Mivel a legtöbb arckrémnek ami elfogadható volt számomra, de nem tökéletes (pl. Helia D) szintén felvitték az árát, elhatároztam, hogy ez már nem fér bele a büdzsébe úgy, hogy ráadásul elégedett sem vagyok teljesen, így elkezdtem olcsó krémekkel kísérletezni. Az arcom rendesen megsínylette, és pár forintot ki is hajítottam az ablakon. Karácsony környékén viszont megláttam ezt a teszkóban. Ezer forintért 300 ml. Halványan rémlett, hogy évekkel ezelőtt anyu is vett ilyet nekem karácsonyra, akkor még csak időnként használtam arckrémet, és ha éppen kellett, akkor ez bevált. Hát... üsse kő, veszek egyet. Azóta vettem még hármat, és még az első sem fogyott el, lassan három hónapja. Nem azért, mert sz*r, hanem azért, mert kiadós. A havi kb. 1800 forintos arckrém büdzsémből lett... mennyi? Nagyjából 400 forint? Testre, arcra, bárhová. A lezser pasidnak, akinek időnként kell csak az arckrém, de akkor fáj neki hogy sose tudja milyen krémet válasszon, ezért inkább nem vesz, vagy épp azért sír, mert túl kicsi tégelyes az összes. Anyának, mamának, idősnek, fiatalnak. Télen többet, nyáron kevesebbet. Nem büdös, nem zsíros, nem nehéz, nem dekkol túl sokáig a bőrfelszínen, és a pénztárcádat sem nehezíti el. Olcsó, kellemes, jól hidratál (bár az igazán száraz részekre, mint a kirepedezett, kivörösödött téli kézfejre nem tudom ajánlani, hacsak nem kened be háromszor egymás után vele). A legjobb ár-érték arányú univerzális krém, amit eddig használtam. Maradjon velünk sokáig!
2021.02.24. 10:52
Nagyon szeretem, tökéletes testápoló, hamar beszívódik és megnyugtatja a bőrt.
2020.10.17. 16:38
Még nyáron vettem, amikor nyaralni voltunk. Nagyon lepirult a bőröm, testápolót viszont nem hoztam magammal, ezért bementem az egyik drogériába, hogy gyorsan keressek vmit. Megláttam a polcon ezt a tégelyes neutrogenát, tetszett a kiszerelése, gondoltam, ez jó lesz, elfér a táskámban, arcra és testre is jó, ráadásul még akciós is volt. Kipróbáltam és nagyon jó választás volt ez a szuper kis krém, nagyon finom az illata, könnyen beszívódik, még a nyári melegben sem hagyott zsíros érzetet, csak finom puha hidratált bőrt. Azóta is ezt használom minden nap, nemrég vettem meg a nagyobb pumpás változatát is. Nagyon szeretem, ez lett a kedvenc testápolóm!