Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

NIOD Voicemail Masque

3.8
Hozzáadva 2017.07.03.by

juditkaa70

Az élő sejtek egymás közti kommunikációja az élet és egészség alapvető aspektusa. A kor előrehaladtával és stresszes körülmények között a sejtközi kommunikáció sérül, ami közvetlenül kihat a bőr fiatalos kinézetére. Az egészséges sejtek közötti kommunikáció eddig nem volt fókuszban. Eme maszkot éjjelre fennhagyva a sérült kommunikáció helyreáll. Havasi gyopár és lándzsás útifű őssejtek, tisztított polifenolok (oregánó levelekből), különböző molekulasulyú hialuronsav szuszpenziója. Az eredmény egészséges, kipihent, üde bőr már az első használattól kezdve.

11 800 Ft-tól

2022.11.22. 11:27

Én elégedett vagyok vele. :) Éjszakára használom, nekem nem fog össze semmit, viszont megvárom amíg beszívódik, szóval nem rögtön arcápolás után alszom el. Amikor ezt használom, akkor reggelre nagyon puha a bőröm. Újravettem, mert lassan elfogy. Az illatát először megszoktam, mostanra pedig megszerettem. A csomagolás faxnis, de a Niod-os kiskanállal kinyerhető a termék.

2022.05.21. 16:02

Jöttem felpontozni. Nekem az egyik kedvenc NIOD termékem. Tény, hogy karakteres. :) Színre, állagra, illatra, mindenre...Korábban éjszakára használtam, de mindent összekent, úgyhogy otthonlévős napokon nappalra kenem fel jó vastagon, ahogy egy korábbi hozzászóló, JuditTTT javasolta. Mióta nagyvonalúbban bánok a mennyiséggel érzem, mennyivel jobban működik. Érthetetlen számomra, hogy miért nem változtatnak a csomagolásán, de ezért nem vonok le pontot, ez egy tök jó kis termék.

2020.04.05. 19:19

Kerülgettem ezt a pakolást mire megvásároltam, de valahogy mégis elkerülte a figyelmem az összetevő listában, hogy van benne szilikon. Persze ez nem feltétlenül baj, de én nem szeretem a szilikonos termékeket. Azt észrevettem, hogy talán csökkenti az irritált bőr, de egyébként semmi más hatást nem látok így kb három hónap használat távlatából. Nehéz kiszedni az üvegből is, nem beszélve arról, hogy barnára színezi az ágyneműt, így én törölközőt teszek a párnára, ha használom. Sokkal többet vártam ettől a terméktől, pedig általában imádom a NIOD termékeket, de ez semennyire sincs ár érték arányban.

Utoljára szerkesztve: 2019.11.13. 16:22 - 2019.03.12. 12:08

Update: tegnap nagyon sokáig kellett fennmaradnom, úgyhogy valami kellett, ami úgy összerakja a fejemet, h. másnap embernek nézzek ki. Gondoltam vmelyik koreai maszk jó lesz, aztán eszembe jutott, h. voicemail még nem volt a héten. A tükörben egy panda nézett vissza rám, úgyh. úgy voltam vele, na most barátom, most tesztelem a voicemail csodáját! Felkentem a rutinom végén jó alaposan, dupla adagot rendesen bedörgöltem, mentem aludni. Mivel nem forgolódok sokat, nem jött le. Reggel felkeltem olyan 6 óra alvás után... Az az arc! :OOO Semmi nem látszott, se karika, se fáradtság, semmi. Pont azt csinálta, amire ki van találva. Így, dupla adagban, semmi nem volt még ilyen hatékony. Nem is tudom hány mínusz év, se vörösség, se pórusok, semmi. Leradíroz minden hibát egy éjszaka alatt, közben pedig még csak nem is egy hámlasztó. Én nem tudom, mit csinál a sejtekkel tényleg, de ebből kellene egy komplett arcápolási program, ill. valamilyen belsőleg is felszívódó cucc, mert, ha bent is azt csinálja, amit kint, ez életelixír! Használj belőle egy kicsit többet, ne csak pár cseppet, ne sajnáld és sokkal jobb az eredmény, mint amikor spórolsz vele. Most akcióban úgyis olcsóbb, vedd meg bátran! Ja igen, ne használd hámlasztóval egy rutinban! Csak peptidekkel, ill a Survival mehet alá, vagy Cais. Barna színű üvegben van egy barna színű, krémes, masszás, kanalas orvosságra erősen emlékeztető cucc, ami nagyon jót tesz a bőrnek. 3. üvegnél járok, de már az első üveg felénél hatékonynak bizonyult. Úgy kell használni, mint egy alvós maszkot: az esti rutinod végén felteszed. A terméket a Niod kiskanalával is ki lehet belőle meríteni, vagy simán öntesz, óvatosan pár cseppet a tenyeredbe belőle és felkened, 25-40 másodpercig érdemes masszírozgatni, tovább nem, mert akkor vhogy elkezd felgyűrődni, szóval ne piszkáld tovább. Nem kell belőle sok, olyan fél kiskanálnyi. Sztem azoknak látványos a hatás, akiknek (mint nekem) nem túl hidratált a bőrük (van olyan, h. tök mindegy, mit csinálsz, javítani lehet rajta, de nem lehet tökéletesen rendbe hozni, pedig vedelem a vizet, szedem kollagén+ hyaluronsavat, megfelelő termékeket használok, stb.) Szépen feltölt, egységesíti a bőrképet, és táplál. Nekem nagyon tetszik, úgy, ahogy van. A belenyúlós üvegcse nem a kedvencem, jobb lenne pumpás kiszerelésben, de, ha zavar, simán át lehet tölteni pumpás üvegbe és onnan adagolni. Csak arra figyelj, h. sötét színű legyen az üveg. Másnap sokkal kisimultabb arccal ébredek, kb. olyan, mint amikor felkenem a Laneige éjjeli maszkomat, vagy 2 naponta használok sheet maszkot, de ez tartósabb eredményt ad. Ami hosszú távú hatást érzékelek, h. a pórusok finomodnak, a pigmentfoltok is halványodnak, valahogy ragyogóbb a bőröm és nem is tudom... jobb az összkép. Nyilván nem csak neki köszönhető, de sztem egy nagyon jó termék, megéri használni, heti 2-3 alkalommal kell, érdemes úgy feltenni, h. lefekvés előtt olyan 1, másfél órával, h. be tudjon rendesen szívódni. Ha nem selyempárnán alszol, akkor beledörgölöd a huzatba és megsárgul, tőle, erre figyelj. (Törölközőn ne aludj, mert az egészet ledörgöli és még a hajadat is eltöri, vegyél selyem, v. műselyem párnahuzatot, Alin pár dollár)

2017.10.28. 20:45

Az illata emlékeztet a gyeremek koromban kapott barnaszinű orvoságra amit kanállal szoktam kapni ha éppen szükség volt rá!!és amit szinten ilyen barna üvegben lehetett kapni ,és egyébként nagyon szerettem az illatát és ízét ! Tehát a kellemes filling valamelyest megvan !!!Egyenlőre rövidtávú tapasztalatom van ami reggel érezhető , puhább bőr érzetét adja , semmi mas jótékony hatást nem vettem észre. Az adagolással van egy kis gondom, mivel túl nagy az üvegcse szája és a pakolás folyekony így nehézkes és macerás a felvitele!!Akárhogy is próbálom mindig úgy érzem ,hogy sok krém feleslegbe megy , egy praktikusab adagoloval sokkal egyszerübb lenne a felvitele.Ráadásul a kupak menete tönkre ment! És nem lehet vissza zárni a tetejét rendesen Utazásra szerettem volna magamal vinni de így sajnos itthon maradt!!!Nem venném újra !!! Az állaga és az adagolása miatt nem lett a kedvencem!A két pontot az illatemlék miatt kapja :)