Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
siss
Azonnali felfrissülést nyújt, tartós frissességet és kellemes illatot biztosít a nap folyamán.
2024.07.26. 11:31
Találkoztam már jobbal és rosszabbal is.. Nagyon kellemes az illata, de egyszerűen az én fejbőröm viszketni kezd tőle, nem feltétlenül túl hatékony nálam, a hajam abszolút nem lesz jobb tőle, plusz fura érzetet hagy a bőrömön és a hajamon, valamint korpaszerű réteg lesz utána rajta, hiába próbáltam kifésülni, vagy törülközővel kiszedni. Egyszer vettem, a fél flakont kidobtam.
2024.07.01. 06:55
Én szerettem használni, bevált, de drágáltam és gyorsan fogyott, így sajnos váltottam
2024.06.29. 18:34
noha csak egyszer használtam ezt a sampont, emlékszem, hogy bevált és szerettem, de sajnos az én pénztárcámnak nagyon drága, így váltottam egy olcsóbb márkára, ami ugyanilyen hatékony
2022.10.13. 12:26
Évek óta ezt használom. Nekem az a titka, hogy keveset fújok nagyon és próbálom úgy hajtőre fújni hogy a lehető legkevesebb kerüljön a fejbőrre és utána lefordítom a fejem és úgy oszlatom el az ujjaimmal nem fésűvel, és utána se fésülök rá a tövére csak a hosszára. így 2 napig ki tudom tolni a hajmosást. Nekem dúsít is és frissen mosott érzést ad. Ahogy én használom se nem fog, se nem foltos és a kezemet sem fogja meg, igaz egyből kezet mosok miután eloszlattam.Egy negatívuma, hogy nekem sem tart 1 hónapnál tovább, pedig hetente egyszer ha használom.
2022.08.09. 15:34
Nekem sajnos viszket tőle a fejem, de lehet alapvetően nem bírom a szárazsamponokat.Pedig elsőre jónak tűnt, aztán pár óra múlva mosnám ki a hajamból.
2022.04.27. 06:57
Nagyon jó szárazsampon! Tartást ad a hajamnak, jó az illata. 1-2 nappal simán kitolja a hajmosást.Viszont.. Hiába dolgozom el rendesen a hajamon, a tapintása valóban furcsa lesz tőle, egy porszerű réteget képez, pl ha megvakarom a fejbőrömet utána kezet kell mosnom, mert "poros" lesz tőle. A szőke hajra valótól is, és a barna hajra valótól is, attól még barnás is lesz az ujjam vége. Más szárazsamponnál ezt nem tapasztaltam, ezért nem lett a kedvencem. De cserébe tényleg jó lesz tőle az ember haja, ezért mindig van belőle otthon.Mikor lesz már fekete hajra való szárazsampon is az elérhető kategóriából?