Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Nivea Q10 Anti-Wrinkle Expert Kettős Hatású Szérum

3.9
Hozzáadva 2024.06.17.by

skincareobsessed

•  Csökkenti a mély ráncokat is akár 7 nap alatt és segít megelőzni az újak kialakulását.
  •  A szabadalmaztatott GLYCOSTOP® segít megakadályozni a cukor által okozott glikációt.
  •  Termékeink közül a legmagasabb koncentrációban tartalmazza a Q10 koenzimet.
  •  Sminkalapnak is ideális.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.25. 07:15 - 2024.10.25. 14:27

Tesztelésre kaptam. Nagyon elegáns a megjelenése, szépen mutat a polcon. A pipettás kiszerelés praktikus, bár egy idő után nehézkes a kezelése.Nem okozott pattanásokat, okozott irritációt. Könnyen felszívódik, nem hagy zsíros érzetet. Kellemes hidratált volt a bőröm tőle, de ennyi.Semmilyen változást nem vettem észre az arcomon használata során.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.25. 07:15 - 2024.10.03. 08:00

Én is tesztelésre kaptam, köszönöm ezúton is. Kellemes illata van, gyorsan beszívódik, könnyű elkenni, nem marad zsíros hatású. Hatását nehéz megmondani, ránctalanítást azért nem várhatunk tőle. Pipettás kiszerelése praktikus.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.25. 07:15 - 2024.08.28. 09:40

Szintén tesztelésre kaptam, köszönöm a lehetőséget. Kb. 3 hete használom, illetve rávettem barátom is, hogy próbálja ki. Igazából nincs panaszom, azt gondolom ez egy okés, kissé középszerű termék. Nem okoz semmilyen problémát, nem irritál, nem jöttek ki tőle pattanások, ugyanakkor nem is érzem, hogy jelentős hatása lenne. Kellemes, puha tőle az arcom, nem túl nehéz érzés, de azért nappalra nekem picit sok, ha akarom tudok rá rétegezni is, de ezen kívül nem érzem más hatását. Van némi ránc-kezdemény a homlokomon, azokkal nem tett semmit. Páromnak is hasonlóak a tapasztalatai, neki kicsit szárazabb a bőre, de ez elengendő hidratáló hatással bír neki is. A legnagyobb negatívum az illata. Baromi erős bébipúder-illata van, ami azért tud eléggé zavaró lenni, nem tűnik el gyorsan, van, hogy másnap reggel is érzem még. Nem használjuk minden nap, de így is kb. a harmada már elfogyott az üvegnek (alkalmanként 3-3 cseppet szoktunk felvinni), azt gondolom ár-érték arányban nem túl kiemelkedő. Elhasználom, de valószínűleg nem venném újra, ennél kicsit effektívebb bőrápolásra van szükségem. Szíven szerint 3,5*, nem rossz.

2024.08.08. 04:54

Tesztelésre kaptam, már a felét el is használtam. Inkább megelőzés céljából használom, szerencsére nincsenek nagyon ráncok, amin fel tudnám mérni a látványos hatását. Este használom, nagyon kényelmes, nem zsíros, gyorsan beszívódik, reggelre az arcom nagyon puha. Nyári esti rutinba nagyon tetszik, ilyenkor nem szeretem az olajos, zsíros szérumokat, krémeket. Megelőzés céllal valószínű újra fogom venni.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.25. 07:15 - 2024.07.18. 10:53

Tesztelésre kaptam, 1 hete használom, egyelőre nem látok különösebb változást, gondolom ehhez ennyi idő nem elég. Pozitív tapasztalat eddig, hogy hidratál, nem okoz sem irritációt sem eltömődött pórusokat, szépen beszívódik. Az illata viszont elég erős, nekem nem okozott gondot de akik érzékenyek az ilyesmire, azoknak nem biztos, hogy ez a megfelelő termék. Magamtól valószínűleg nem vettem volna meg, de így hogy nyertem, szívesen elkenegetem, aztán majd updatelek ha nagyobb része elfogy az üvegnek.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.25. 07:16 - 2024.07.18. 10:12

Sajnálom hogy parfüm és alkohol is van benne, nem szívesen használok arcra ilyen dolgokat. Egyébként viszonylag kellemes az illata és nem is erős - legalább. Elég jól beissza a bőr és egy-két használatnál még kellemes érzetet hagy, viszont folyamatos használat esetén szárít. Nem annyira vett meg... Tesztelésre nyertem amit köszönök, de újra fix nem venném, és nem az ára, hanem főleg az összetevők miatt.