Vicuska918
Természetes és tökéletes kinézet minden szituációban, a Q10 koenzimmel gazdagított világos-közepes tónusú szivacsos alapozóval, SPF15 fényvédő faktorral, minden helyzetre. Egyenletessé teszi a bőr tónusát és elhalványítja a pórusokat. Könnyedén elfedi a bőrhibákat: a pattanásokat, a bőrpírt és Q10 koenzim tartalma révén segíthet csökkenteni a ráncokat és az öregedés jeleit.
2 árnyalatban kapható
2023.01.14. 12:59
Ajándékba kaptam világos színben. Ahogy a legtöbb ilyen színezett arckrémnél lenni szokott, ez is sárga színű, ami az én bőröm színéhez nagyon nem megy, úgyhogy nekem nem alkalmas önmagában sminkelésre. Viszont olyan érzés, mintha több réteg alapozót pakolnék magamra, úgyhogy más sminktermékek alá se túl kényelmes használni. A szaga ráadásul túl erős, pedig egyébként szeretem a Nivea illatot, csak arcra ilyen mennyiségben eléggé sok. Az árán meg elhűltem, mikor megláttam. Hatalmas csalódás. Még nem tudom, mihez fogok kezdeni vele, őszintén szólva ha elajándékoznám, akkor is kicsit sajnálnám az illetőt, akire rásóznám :D
2022.11.25. 10:36
Ajándéka kaptam. A termék formai megjelenése kiváló, tükörrel, sminkszivaccsal. Nagyon drága. Nem fed jól, úgy mint egy alapozó, hiszen ez inkább BB krém, színezett bőrtápláló krém. Az illata parfümös, fényes lesz tőle a bőr, sápaszt a medium változat is. Olyan tizen-, huszonéves fiataloknak való, akik nem sminkelnek még erősen, és nincs sok korrigálni való bőrhibájuk.
2022.10.17. 12:52
Tesómtól kaptam, miután a Rossmannos koppintásában nem volt krém a szivacsban 🤦♀️8000 Forintot fizetett érte, ajándék volt, szóval nem akarok hálátlan lenni.Vaskos-testes, ugyanakkor enyhe fedést adó krém. Enyhén sárgásabb bőrtónushoz való, nekem ugyanakkor rózsásabb a bőrszínem, ezért nem illeszkedik pontosan. Nem estem ámulatba tőle, az árát semmiképpen sem éri meg.
2022.09.05. 05:56
Túlreklámozott. Foltos, nem fed rendesen és alig van benne, a színe is túl sötét. Persze, lehet, hogy csak a Covid miatt elszoktam az alapozózástól, de úgy tűnik, már nem is fogok visszatérni rá.
2022.01.04. 12:56
Óriási csalódás volt számomra ez a termék. A mindössze 2 árnyalat választékból a világosat vettem meg, kicsit sárgás beütésű, talán még belefért volna mindennapokora. Mikor kinyitottam a dobozt, szét voltak válva az összetevői, egy sűrű, krémes részt és egy folyós, átlátszó, olajos löttyöt láttam. Az illata tipikus Nivea, mellette egy azonosíthatatlan bűdös szag csapta meg az orromat. A mennyisége egyszerűen nevetséges. Tulajdonképpen a dobozban lévő szivacs kicsit össze van kenve a krémmel. 😂🤣😂Mikor megemeltem picit a szivacsot, tök üres volt a doboz alja. Mindez akciósan 5000 ft áron. Azonnal kidobtam. (Ettől egyébként még nekem támadt rossz érzésem, hogy terheltem a bolygót azzal az óriási mennyiségű masszív műanyag hulladékkal, amibe csomagolták ezt a használhatatlan vackot. Komolyan szüksége van a Nivea cégnek, hogy ezzel a gagyi termékkel csapja be a vásárlóit?
2021.11.22. 15:57
Glamour napon vettem féláron,de még így is drága volt a 'tudásához' képest. A csomagolás jó és szép,de a benne levő 'tartalom' ha egyáltalán nevezhetjük annak enyhén szólva nem jó. Rengeteget kísérleteztem vele, hogy hátha használható valahogy,kb arra jutottam, hogy ha hidratáló krém nélkül használom akkor talán fel lehet vinni normálisan,fedése nem nagyon van,a világosabb szín is sötét,ezen kívül fénylik,mint ha zsírral kentem volna be a képem,ezen persze lehet segíteni egy kis púderrel,de akkor meg mi értelme van?! A lényeg pont ez lenne, hogy ne kelljen vele vacakolni. Ja és nagyon kevés van benne, ha bevált volna akkor sem tudnám sokáig használni... Nem értem, hogy miért kerül ennyibe.. Nagyon szeretem a Nivea cuccokat,a legtöbb bevált,de ez sajnos nagy csalódás.