Ezt a terméket már nem gyártják!

Nu Skin Mélytisztító Bőrradír
Ár: | 6700 Ft | Kategória: | Pakolások, Hámlasztók | |||
Kiszerelés: | 100 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | tanácsadók, online | Bőrprobléma: | Bőröregedés |
A krémet feltöltötte: Evie, az összetevőket feltöltötte: Guttmann Natasa, Módosítva: 2021. december 2.
Lelőhely: | tanácsadók, online | |
Kategória: | Pakolások, Hámlasztók | |
Bőrprobléma: | Bőröregedés |
Ez a gyengéd bőrradír aloe vera alapú, amely kondicionálja a bőrt és megtartja annak nedvességtartalmát. Eltávolítja a pórusokat eltömítő szennyeződéseket. A radírozás javítja a bőr nedvességmegtartó képességét. Bőre puha és ragyogóvá válik, így lesz arca is üdébb megjelenésű. Az apróbb ráncok elhalványulnak. Rendszeres használatával elkerülhető a pattanások és elszíneződések kialakulása, mivel a pórusokat nem tömítik el az elhalt hámsejtek.
Water / Aqua
Aloe Barbadensis (Aloe Vera)
Stearic Acid
eo I eu
Juglans Regia (Persian Walnut)
Propylene Glycol Stearate SE
i I ta I par
Propylparaben
ta I par
VÁSÁROLD MEG
Nagyon finom szemcsés, nem durva és nem "dörzsöli" az arcot olyan agresszívan. Nagyon finom puha lesz tőle a bőröm és selymes.
Update:
Nagyon jó termék. Az illatát imádom, és a finom szemcsék kíméletesen radíroznak. Nekem az arcradírok után égni szokott egy picit az arcom, ezzel abszolút nem. Nem használom mindennap, így a kis flakon nekem megérte.

Update:

A legjobb arcradír amit életemben használtam.

A legjobb arcradír amit életemben használtam.

Olyan, mintha pici homokszemek csiklandoznák az arcom, persze jó értelemben. :) Bőrradírhoz képest abszolút kellemes, nem dörzsöl, de szépen kitisztítja az arcom. Két-három kezelés után még látványosabb a végeredmény. Hetente egyszer bőven elég használni, szóval sokáig kitart. Tudom ajánlani.

Termékminőség nagyon jó, viszont nem pénztárca kímélő.

Termékminőség nagyon jó, viszont nem pénztárca kímélő.

Úgy radíroz, hogy utána még csak kis sem pirosodik vagy hámlik a bőröm. Kellemes illata van neki, szivaccsal még jobb használni, nem nehéz eloszlatni a szemcséket. Mai napig a Clinique márka arcradírjára esküdtem, de ezzel trónfosztás történt! :-)

nagyon jó az állaga, nem lehet vele lereszelni az arcot mert finom szemcsés. sajnálom hogy elfogyott, és nem tudom újravásárolni :(

Nagyszerű termék, hatásosan radíroz, az illata kellemes, púderes. Az egyik legjobb bőrradírom eddig :)

Antioxidánsok: Tocopheryl Acetate, Retinyl PalmitateGyulladáscsökkentők: Allantoin
Hidratálók: Glycerin
Vitaminok: Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate
Alkoholok: Cetyl Alcohol
Emolliensek: Stearic Acid, Cetyl Alcohol, Octyl Stearate, Ethylhexyl Palmitate
Emulgeálószerek: Stearic Acid, Propylene Glycol Stearate SE, Cetyl Alcohol, Triethanolamine
Tisztítószerek: Cetyl Alcohol, Triethanolamine
Illatanyagok: Ethylhexyl Palmitate, Parfum/Fragrance, Methylparaben
Parabének: Ethylparaben, Methylparaben, Propylparaben
Tartósítószerek: Phenoxyethanol, Ethylparaben, Methylparaben, Propylparaben
Aloe vera. Kivonatát, géljét, vizes oldatát, nedvét egyaránt használják a kozmetikumokban. Vízmegkötő, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és antibakteriális hatása van. Lásd aloe vera kivonat.
Sztearinsav. Zsírsav, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, emulzió stabilizáló és felületaktív anyagként használnak.
Közönséges dió. A kozmetikumokban mind a diófa levelét mind a magját, és a termés héját felhasználják. A diólevelek cseranyagokat, flavonoidokat, némi illóolajat tartalmaznak. A termés héjában a kezet erősen barnára festő naftokinon-származékok találhatók. A CosIng besorolása szerint a levélnek szövet összehúzó, tisztító, maszkoló (kellemetlen íz, illat semlegesítése) és nyugatató hatása is van.
Zsíralkohol, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, sűrítő és hordozó anyagként használnak. Kivonható a kókuszolajból vagy előállítható mesterségesen is.
Bőr puhító és sűrítő anyag. Komedogén indexe 5-s, így pattanásokra hajlamos bőrrel érdemes kerülni.
Pálmaolajból származó bőrpuhító, emolleint összetevő, melyet gyakran használnak natúrkozmetikumokban a szilikonok természetes alternatívájaként. A comedogén idexe 5-ből 4-es, így pattanásokra hajlamos bőrrel érdemes óvatosnak lenni az összetevővel. (További info: truthinaging)
Gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású anyag, mely segíti a sebgyógyulást is. Mesterségesen húgysav lúgos permanganátoldatos oxidációjával állítható elő. Az összetevővel gyakran találkozhatunk pattanások elleni termékekben.
A tiszta E vitaminról többet itt olvashatsz.
Források: Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology
Az A-vitamin egy formája. A tiszta A-vitamin (retinol) és palmitinsav (nagy szénatomszámú zsírsav) kombinációja. Hatásos antioxidáns és sejtszabályozó, vagyis segíti a sejtek normális működését, egészségesebb, jobb sejtek képződését. A retinoidoknak a leggyengébb formája, azaz a legtöbb metabolikus lépésre (sejtben történő kémiai átalakulásra) van szükség, míg eljutunk a valódi hatóanyaghoz, a retinolsavhoz. A szükséges metabolikus lépések száma három: retinyl palmitate → retinol → retinaldehyde → retinolsav.
1987-ben felmerült, hogy a retinyl-palmitátnak bőrápoló termékekben történő alkalmazása fotoszenzibilizáló lehet bizonyos körülmények között, azonban 2016-ban a SCCS által összegzett vizsgálatok azt mutatták, hogy az A-vitamin testápolókban, arckrémekben, lemosókban és kézkrémekben a megszokott retinol-ekvivalenssel számolva biztonságosan alkalmazható a szokásos napi alkalmazási gyakoriság mellett.
Részletes információ a retinolokról a smartskincare-en.
Erősen lúgos (ph 10) ph szabályozó.
Sűrítő anyag, amit elsősorban gélszerű állag előállításához használnak.
Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)
Tartósítószer. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.
Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid(etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (enélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni, nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).
Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.
Tartósítószerként használt parabén. Részletesebb infó a parabénekről a FutureDermen.