Hidratáló krémek

NYX Professional Makeup Bare With Me Tinted Skin Veil

4.7
Hozzáadva 2021.08.09.by

javi

Könnyed textúrájú színezett hidratáló, mely friss megjelenést kölcsönöz az arcbőrnek. Szatén finishű, illeszkedik a bőrtónushoz és akár 8 óra hidratációt biztosít.

12 árnyalatban kapható

2023.02.23. 09:54

Zsíros bőr
Tág pórusok

Imádtam és most kerestem, hogy veszek még belőle vagy 2-3 db-ot és sehol nem találtam. 😞 Most olvastam, hogy megszűnt. 😞 Azoktól akiknek szintén bevált kérdezném, hogy mit használtok helyette?

2022.07.10. 22:16

Túlérzékenység

Ha megszeretek valamit úgy igazán, az biztos nem lesz kapható egy idő után. 🙄🤬Imádtam..... nem nehezítette el a bőröm, de annyira fedett amennyire kellett. Kérjükvisszadeizibe!!!!!

2022.05.12. 08:04

Tág pórusok

Imádtam ezt a kis csodát és megszakad a szívem, hogy nem lehet már kapni. csatlakozok szívesen a petícióhoz :D ugyanis annyira kis könnyű, egyszerű és gyorsan eldolgozható, mégis gyönyörű összképet ad. szuper termék, megfizethető áron és tartós is.

2022.03.31. 15:17

Pirosság (rozacea)

Egyetértve az előttem szólókkal, én is nagyon sajnálom, hogy bevonták ezt a szuper terméket. Szépen lehet dolgozni vele, nekem nem sikerült eltalálni a színt, de még pont határeset volt, így tudtam használni.

2022.01.19. 10:32

Vízhiány

Miért, miért, miért kellett ezt a szuper jó terméket bevonni??!! Egyszerűen nem értem!!!:-O Öngól a N.Y.X.-nek!!:-/Nem ismétlem az előző véleményezőket, mert újat nem tudok hozzáfűzni az általuk leírtakhoz - én is nagyon szerettem ez a kis cuccot, minden kritériumnak megfelelt, ár-értékben kiváló volt. Ha valakinek van ötlete a hasonlóan jó minőségű helyettesítésére, nem hallgasson, bátran ossza meg velünk!:-)

Utoljára szerkesztve: 2021.10.10. 09:47 - 2021.10.09. 14:52

Normál bőr

Nem irritál, nem viszketek tőle, szép, egységes hatást nyújt.

Piactér

Több mutatása