Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
draculina
Vízálló, mattra száradó fehér tus, melynek precíz ecsetével határozott vonalak húzhatók.
2023.05.11. 10:30
Csíkos, látszanak az ecsetvonások, valamint csomós is. Borzasztó. Egyetlen előnye a pici, precíz ecset.
2021.12.29. 09:47
Olyan mattra szárad hogy le is pereg. Pigmentáltnak pigmentált. Ha teszek alá szempilla ragasztót valamennyire tartósabb. Rémálom
2020.10.08. 19:08
Ha egy rétegben kenjük fel, akkor csíkos, látszanak az ecsetvonasok (pl ha tusvonalat húzunk es töltünk ki)Ha mégegyszer átmegyünk rajta berepedezik es lepereg. Csak azert kap 2 csillagot mert nagyon precíz az ecsete, es nagyon szepen pigmentalt.Nem ajanlom senkinek.Senkinek nem ajánlom.
2020.04.16. 08:01
Én egy nagyon vékony vonalat szoktam húzni vele fekete tus fölé, úgy nem tapasztaltam hogy töredezne. Tényleg brutál pigmentált, szóval pont azért nem kell belőle sok.
2020.04.06. 12:53
Egy igazán fehér tus. Eddig sehol sem találtam olyan fehér tust, ami ennyire pigmentált. Nagyon tartós, egy kreatívabb sminket nagyon fel lehet vele dobni, akár fesztiválra is.
2018.04.14. 10:37
Nagyon repedezik, es hamar besűrüsödik, ezért nem is igazán szeretem. Viszont egy-egy kép pont jó, és elég jól pigmentált. De hordani a repedezés miatt sose tudtam:( pedig szép lenne
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.