Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz
Lelőhely: Omorovicza szalonok, online

Omorovicza Miracle Facial Oil Tündöklő Arcolaj

Hozzáadva 2020.01.29.by

eeniko

Reggelente és esténként is használható arcolaj. Gazdagon hidratálja bőrét, mégis hamar felszívódik. Természetesen illatosított mimózával, keveréke értékes kivonatokat tartalmaz, hidratálja és feltölti a ráncokat.

34 000 Ft-tól

2023.01.21. 15:23

Egy hónapja használom folyamatosan ezt az arcolajat reggel és este is. 4 csepp elég belőle minden alkalommal. Valóban szép, tiszta illata van és én is rituálénak tartok minden alkalmat, amikor felviszem a bőrömre. Ami a hatását illeti: azt látom, hogy egységesebb lett tőle a bőröm és enyhén halványított is vonalakat, a rozaceára hajlamos részt is szépen nyugtatja. Együttműködik fényvédős arckrémmel és primerrel is, sőt arcbarnító olaj alá is hibátlan. Nincs kifényesedés vagy irritáció tőle. Szerintem több, mint fél évig is kitart a 30 ml-es mennyiség belőle, így alkalmam lesz kitapasztalni, hogy tavasszal miként reagál a könnyebb állagú arckrémre is. 35 felett szerintem mindenképpen érdemes ezt vagy ehhez hasonló összetételű arcolajat használni.

2019.12.09. 20:53

Egy pár hete haszálom ezt a szérumot és már az első pár alkalom után látható volt az arcbőröm változása. Esténként szoktam feltenni, és reggelre gyönyörű, puha és szép arcbőr fogad. MIndenképp újra fogom venni ezt a terméket!

Utoljára szerkesztve: 2019.05.14. 09:31 - 2018.11.25. 23:19

2018. 11.: Ahh imádom😍Csak éjszakára használom. A megtisztított bőrömre először Omoressence kerül, utána akár simán ebből 5 csepp és szuperül be is szívódik!Illata igazán kellemes, nem a sokak által nehezményezett iszap, vagy gyógynövény illat(,bár én azokat a termékeiket is szívesen használom, engem nem zavar.)Ahogy kitapasztaltam az a legjobb, ha a Revizalizáló Éjszakai krémhez keverek 3 cseppet és együtt masszírozom be a bőrömbe! Régóta használom az éjszakai krémet és nálam nagyon gyorsan fogy, így viszont úgy tudom beosztani, hogy közben még gazdagabban hidratált az arcom! 🤗Nagyon szívesen ajánlom, 5 plusz egy csillag🤩Up.: eljött a tavasz és kicsit sok most az arcbőrömnek, viszont elfogyott a nyak ápolóm, így remek új felhasználási területet találtam neki! A kézfejemre-ujjaim végére csepegtetem és az áll alatti kritikus területbe ütögetem, majd vékonyan a nyakam és a dekoltázsom, a maradékot pedig a körömágyaimba masszírozom! Még mindíg van benne, de ha elfogy mindenképp újra vásárolom!😊

2017.12.12. 12:05

A Ragyogó Hidratáló Krémmel együtt használom és egy álom, nagyon finom tőlük a bőröm.Télen extra hidratálásra van szükségem és ez a páros megadja ezt egész napra.

2017.01.26. 21:22

Egyszerűen csodálatos, nagyon szeretem, már csak ezt használom éjszakai krémnek. Egyáltalán nem hagy olajos érzést a bőrön, ellenben remekül hidratál, kisimítja az arcomat. Az illatát is szeretem, minden Omorovicza termékről a tisztaság jut eszembe.

2016.12.05. 11:49

Most kezdtem el meg csak hasznalni,de eddig nagyon tetszik. Hamar beszivodik,ami olajnal nagyon fontos. Finom,szolid illata van. Ejszakai kremet hasznalok fole. Megelolegezem neki az 5*-ot,de majd jovok vissza update-elni.

Piactér

Több mutatása