Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Bangita
Enyhén színezett, intenzíven hidratáló fluid, amely lágyan a bőrbe olvadva egyetlen lépésben megfiatalítja és tökéletesíti az arcbőr megjelenését. Az öregedésgátló arckrém és a BB krém hibridjének ultrakönnyű formulája belülről simítja ki a ráncokat, miközben természetesnek ható strapabíró fedéssel semlegesíti a bőrpírt, észrevétlenné teszi a hiányosságokat és felélénkíti a bőr színét. Tonizáló és kiegyensúlyozó formulája szennyezésgátló Anti-Pollution Ferment komplex, peptidek és avokádóolaj kombinációjával védi a bőrt a szabad gyökök ellen, elősegíti a sejtek megújulását és feszesíti a bőrt. Optimális hidratáltságot és rugalmasságot biztosít, rózsásan tündöklő, de nem zsírosan fénylő arcbőrt hagy maga után.
Utoljára szerkesztve: 2023.11.23. 20:46 - 2023.11.18. 10:34
Hát ez valami elképesztő..mondom én, 40 évesen, aki 25 ezres alapozókat használ és vesz külföldről.Tök véletlen botlottam bele a Douglasban, Black Friday-el féláron tudtam megvenni.Ez valami elképesztő! Selymes, lágy, hidratáló formula, enyhe színezet, egy kis púderral lefixálva egy igazi csoda.Pont arra jó, hogy ha nem akarom a háromnegyed órás sminkrutint feltenni, primer, ragyogásfokozó, alapozó, púder, bronzer stb..én használom alá Bobbi Brown Enriched primerjét, biztos ami biztos, hiszen színpigment van benne, de tökéletesen működnek együtt. A márka más termékeitől nem voltam elájulva, vagy túl magas a smink ingerküszöböm.Na de ez!!!Sajnálom, hogy csak 3 színt találtam, az 1-es pont jó ugyan, de nekem nem fair, hanem világos-világos plussz bőrszínem van és neutrális altónusom. Nekem az 1-es pont szuper, de egy világos, kék szemű skandináv típusra szerintem sajnos sötét.NAgyon kár érte, de bízom benne, hogy fejlesztik a színskálát, mert megéri abszolút.Sőt!!Mostanában azt veszem észre,hogy szinte minden nap ezt használom.Imádom.Primerre,nagyon enyhe nedves blenderrel ütögetem fel az arcomra.Púderrel fixálom,majd a smink végén még bakeingelem is.Ha Charlotte Tilburynek a Hollywood fawless filter ,akkor ennek a márkának ez a fluid a top terméke,de szinte kiemelkedik ebből az olcsóbb kategóriából,olyan selymes,olyan lágy a pigmentek őrlése és olyan szuper alapba van rakva,hogy csak na.Tényleg megelpődtem,milyen szuper.
2023.06.07. 18:43
Ajándékba kaptam termékmintát rendelés mellé. Kombinált, de inkább zsíros a bőröm, nem sok reményt fűztem hozzá. Nagyon könnyű és jól illeszkedik a bőrhöz. Nem ül bele a pórusokba, nem érződik a nap folyamán, hogy lenne valami az arcomon. Ami a legfontosabb pedig, hogy nem fénylik zsírosan az arcom tőle nap végén sem. Egy egészseges csillogást ad, de nekem nagyon tetszik.Ami nem tetszik benne, az az ára :D