Oral-B

Ár:   759 Ft   Kategória:   Fog- és szájápolók
Kiszerelés:   250 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek, online   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: wildrose, Módosítva: 2018. július 4.

Kiszerelés:   250 ml
Lelőhely:   drogériák, hipermarketek, online
Kategória:   Fog- és szájápolók

Az Oral-B Pro-Expert Professional Protection szájvíz napi kétszeri használata kiváló és hatékony megoldást kínál ahhoz, hogy a szájüregben 24 órás, tartós védelmet nyújtson a lepedékképződés ellen. Az alkohol csípős érzése nélküli, kellemesen friss és mentolos ízével üdévé és tisztává varázsolja a szájüreget.

Borostyan

CandyShimmer

Bőrtípus:  -
2023. március 15.

Maga a pokol. Nem érzek tőle ízt!! Ha reggel használom, az ebédet úgy eszem hogy nem érzem az ízét. Más hatása nincs. Ezért mínusz csillagot érdemelne

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2023. március 15.

somebodyfromthemoon

2022. december 2.

Nekem muszáj felpontoznom ezt a szájvizet. Imádom, hogy alkoholmentes, használat közben nem marja szét a szám, és a többivel ellentétben nem is szárítja ki, nem akarok rá meginni fél liter vizet :D és a fahéj íz órákig kitart.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. december 2.

zdoreebaba

2022. augusztus 13.

Nem lett a kedvenc szájvizem. Sőt! Sajnos amellett, hogy húzósabb árkategóriájú termék még a szám ízét is teljesen elvette. Ezt úgy kell elképzelni, hogy mindent keserűnek, savanyúnak és romlottnak éreztem, de legalább három-négy napig. A tejet savanyúnak, a zöldségeket keserűnek, minden ételt másnak és rossznak. Azt hittem beteg vagyok, de sikerült kiszűrnöm.hogy bizony ő a ludas a történetben. Ha ez még nem lenne elég kék darabokban jött ki a számból, amit még vízzel alaposan ki kellett öblögetnem. A mandullagyulladásra és az aftára viszont hatásosnak bizonyult, de a szájízmanipulátor tulajdonsága miatt nálam ellőtte a kártyáit. Egy olcsó termék is sokkal többre képes és hatásosabb ettől.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. augusztus 13.

Redhgar

2022. január 22.

A flakon végénél járok.Kellemes ízű, egy kicsit talán túlhabzó szájvíz. Valóban marad az ember szájába ilyen kis összeragadt darabok amiket valószínűleg jobb kiköpni vagy kiöblíteni. Szerintem egy olyan 1-2 órán át friss érzetet ad, ami elmúlik és marad egy enyhe utóíz. Alkohol mentes így nem csípi az ember száját. Én egy ilyen átlagos, középszerű szájvízként tekintek rá.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. január 22.

N0RINE

Bőrtípus: Zsíros
2021. január 4.

Az a jó benne, hogy nem csíp így nem okoz kínszenvedést használat közben valamint, hogy jó íze van és megadja a frissítő, tiszta érzetet.
Utána viszont több órán keresztül borzasztó keserű íz marad a számban és ehhez még bizsergés is társul. Tehát konkrétan olyan érzés mintha belekortyoltam volna valami tisztítószerbe. Ilyenkor még sima vizet is kellemetlen inni. Ami még nem tetszik, hogy nagyon habzik gargalizálás közben és kék lesz utána a nyelv. Lehet, hogy valakinek ezek nem jelentenek akkora problémát de én tuti, hogy nem veszem újra.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. január 4.

CeCeDrake

Bőrprobléma: Bőröregedés
2020. június 6.

A jól bevált helyett vásároltam, de ha elfogy - ami az ajánlott mennyiség alapján használva gyorsan be fog következni - nem veszem újra.
Nem hozza azt a tiszta érzetet, sőt. Engem rendkívül zavar, hogy színes nyálkás darabokban kell kiöblögetni a használat után pluszban még vízzel.
Nem ajánlom senkinek. Amit nyújt, ahhoz képest drága. Ennél még egy sajátmárkás alkoholmentes termék is jobb!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. június 6.

fagabi

Bőrprobléma: Bőröregedés
Korcsoport: >54
2020. január 3.

Kipróbáltam, nagyon nem jött be. Ad egy kellemetlen keserű utóízt, fogalmam sincs, hogy mitől. Öblögetés közben nem keserű, később az ajkamat megnyalva is keserű ízt érzek, de csak a szájvíz használata után. És 1-2 óra múlva már úgy érzem, nagyon fogat kellene mosni. Vissza kell térnem a Listerine-hez, ott az alkoholos, alkoholmentes után is sokáig megvan a kellemesen tiszta, üde érzés. Nem is tudom, miért próbáltam ki az Oral B-t, ráadásul január 1-én fogyott el az előző fajta, na 3-án reggel már mentem is a boltba a régi, bevált szájvízért. Kizárt, hogy még egyszer is megpróbáljam. Ráadásul el is színezi a nyelvem, és öblögetéskor kék nyákos darabkák keletkeznek, így a használata után még vízzel is öblögetni kell.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2020. január 3.

GergelyneTesiVass

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2019. augusztus 11.

Fahéjas ízvilág, és kellemes, nem csípős érzés jellemzi ezt a szájvizet, mivel nem tartalmaz alkoholt. Közepes árú termék. Naponta kétszer húsz millilitert ajánlott használni, így ebben a kiszerelésben viszonylag rövid idő alatt elfogy. Az utasítás betartása mellett azt tapasztaltam, hogy a fogmosás utáni tisztaság fenntartásában remekül segít, hosszan tartó friss érzetet biztosít. Családommal rendszeresen vásároljuk ezt a fajtát.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2019. augusztus 11.

Szandika12

2018. október 10.

Ilyenem is van :). Tisztábbnak és fehérebbnek érzem a fogaimat, és nagyon kellemes lesz utána a lehelet :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. október 10.

wildrose

Bőrtípus:  -
Korcsoport:  -
2018. június 29.

Kellemes ízű, nem túl erős és jó hatású szájvíz, de az összetevői lehetnének barátságosabbak.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2018. június 29.

Hidratálók: Glycerin

Glycerin h 0 0

Íz- és illatanyag keverék, EWG szerint a Fragrance / Parfum összetevő szinonímája.

A CosIng besorolása szerint gombaellenes, fertőtlenítő, dezodoráló, emulgeáló összetevő, továbbá felület aktív anyag és hajkondícionáló. Leginkább szájvizekben és fogkrémekben találkozhatunk vele fertőtlenítő szerként.

Poloxamer 407 egy hidrofil , nem ionos felületaktív anyag. A kozmetikában emulgeálásra használják (vagyis a vizes és az olajos összetevők elkeverésére). Kevés információ található róla a neten. A wikipedián főként emulgeáló hatásáról és orvosi alkalmazásairól beszélnek.

Methylparaben i I ta I par 0 0

Tartósítószer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben. Bár ez nem biztos, tanácsos methylparaben-tartalmú termékek mellett (meg amúgy is, mindig :)) fényvédőt használni. Részletesebb információ a parabénekről a futuredermen.

Szacharin. A kozmetikumokban ízesítő, édesítő funkciót tölt be. Gyakori összetevője a fogkrémeknek illetve különféle szájápolással kapcsolatos kozmetikumoknak.

A fahéj fűszerességét adó sárgás, olajos folyadék. A kozmetikumokban illatanyagként használt. Előállítható mesterségesen, vagy kivonható a fahéjfa kérgéből is. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Tartósítószerként használt parabén. Részletesebb infó a parabénekről a FutureDermen.

Színtelen vagy halványsárga olaj. Egyes illóolajokban található meg, mint például a szegfűszegolaj, szerecsendióolaj, fahéjolaj és babérolaj. Bőrirritáló, gyulladást okozó hatása van ismételt használat esetén. Egy 2006-s kutatás szerint pedig az eugenol sejthalált okoz. A kozmetikumokban illatanyagként használt. Egyike annak a 26 illatanyagnak, melyet az Európai Biztosság potenciálisan allergénnek ítélt meg és melyet kötelező feltűntetni az összetevőlistán, ha bőrön maradó termékek esetén 0,001% feletti, lemosható készítményekben 0,01% feletti mennyiségben tartalmazza az adott kozmetikum (forrás). Jobb elkerülni, mivel kontakt allergiás reakciókat válthat ki.

Brillantkék FCF. Szintetikus kék színezék élelmiszer színezék, kőszénkátrányból szintetikus úton állítják elő. Nagyon jól oldódik vízben.