Tun994
"Tudósaink kiválasztották Svédország leghatékonyabb növényi alkotóelemeit, hogy létrehozzák a célzott bőrápoláshoz szükséges termékcsaládokat, természetes svéd összetevőkből."
2021.10.04. 12:49
Hasonló tulajdonságokkal bír, mint az elődje a 30 faktoros fényvédő és nagyon hasonló az állaga is. Zsíros bőrre nem ajánlanám, mivel elégge fényes lesz tőle a bőr, ami engem nem zavar, de sokakat igen. Alapozóval fedve viszont eltűnik a "zsíros hatás", és természetes hatást kelt. Az illata friss, ami nekem kifejezetten tetszik. Felvitel után beszívódik a bőrbe és nem hagy maga után fehérséget. Leárazva 2000 Ft körül szereztem be, ami viszonylag jutányos ár, ha figyelembe vesszük hogy 50 faktoros és 30ml. Szerintem megéri beszerezni.