Bőrtípusok: bőrtípusok and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Tanácsadónők

Oriflame Optimals Hydra Matte Mattító Bőrkiegyensúlyozó Nappali Folyadék

4.7
Hozzáadva 2017.08.04.by

MolnarAndrea

Könnyű, mattító hatású nappali arcápoló folyadék zsíros bőrre.

Hidratálja a bőrt, csökkenti és megakadályozza a faggyúképződést, csökkenti a pórusok méretét. Formulája természetes svéd összetevők kombincióját, hámlasztó fűzfa- és nyugtató fehércsalán-kivonatot tartalmaz. B5-vitamin tartalma csökkenti a bőr zsírosodását. Revitalizáló összetevőket tartalmaz.

2021.01.10. 19:14

Nyáron imádtam használni. A zsírosodó homolokomat szépen mattította. Sminkelés előtt szerettem használni. Enyhe, folyós állaga van, ami gyorsan beivódik a bőrbe. Az illata üde, frissítő. Nyári reggeleken tökéletes frissítő az arcnak. Viszont hosszú távon engem kezdett szárítani. Így csak azoknak merem ajánlani, akiknek extrán zsírosodó bőre van. Alapvetően szerettem, elhasználtam. Sokáig elegendő volt.

2020.05.13. 18:50

Gyenge cucc.Arcra nem ajánlom nagyon az Oriflame termékeket.Pattanásaim lettek tőle.Viszont szépen mattitott,csak kár hogy pattanásokat okozott.Ráadásul drága is...

2020.01.09. 22:22

Nagyon szeretem. Gyorsan beszívódik, könnyű rá sminkelni, szépen mattít és közben mégis hidratál. Az illata is kellemes.

2019.04.10. 14:10

A sok jó vélemény miatt vettem meg. Hát nem bántam meg! :-)Minden reggel teszek fel egy kicsit, nagyon hamar beszívódik. Mióta használom a púdert el is felejtettem.

2019.03.27. 19:41

Van egy lancome alapozóm amitől kicsit fénylik a bőröm ,ami nem baj mert az se jó egy érett bőrön ha nagyon matt. Gondoltam reggel picit nyomok ebből a kis szérumból hozzá,hát nagyon jól tettem,egész nap bírta. De egyébként is jól teljesít azt teszi amit ígér hidratál és mattit.

2019.02.28. 16:46

Az éjszakai krémmel együtt használom. Nagyon szeretem. Könnyű,gyorsan beszívódik, nagyon mattít, nem szárít ott,ahol nem kell, és ráadásul sokáig elég. Újraveszem.