Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Tarzicia
Azonnali lifting és hosszantartó regeneráló hatással. Hatékony anti-aging kezelés, ami kisimítja, feszesíti és rugalmassá varázsolja a nyak és a dekoltázs bőrét. A Youth Reset hatóanyag-komplex segítségével a sejtek visszanyerik természetes energiájukat, és az így “megfiatalodott” sejtek újra teljes funkciójukat képesek ellátni. A 21 esszenciális aminosav és az organikus halvány írisz sejtkivonat segítségével a bőr szerkezete folyamatosan feszesebbé és sűrűbbé válik.
2021.04.26. 10:39
Egyik vásárlásom mellé kaptam belőle mintát, 4 ml-nyi kis tubusban. Elég erőteljes illatú géles, könnyen kenhető krém, amit szinte azonnal beszippantott a dekoltázsom és a nyakam. 3-4 alkalomra volt csak elegendő, így nem tudom, hosszútávon tesz-e csodákat. Feltételezem, hogy nem, pedig az én dekoltázsommal akár már tehetne is, megengedném neki.Jól látom, hogy 2. helyen az összetevőkben pedig ott az alkohol?Láttunk már ilyet kategória. Nem nyert meg magának.