Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
annick
Ápoló hatású önbarnító E-vitaminnal, kakaóvajjal
2022.09.13. 09:22
KM boxból van. Nekem a barnult színemre jó. Az illata fura, nem szeretem. A törülközőm nagyon sárga lesz tőle...Nem veszem újra.
2022.08.30. 08:00
Egyszerre szeretem és utálom ezt az önbarnítót, amihez a KM boxban jutottam hozzá. Szeretem, mert az első olyan ami nem foltossan barnít, illetve nálam tényleg szép színt eredményez (alapvetően nagyon fehér a bőröm). Ugyanakkor utálom, mert egyszerűen nem bírom elviselni a szagát, így csak lábon tudom használni.
Utoljára szerkesztve: 2022.08.28. 15:23 - 2022.08.28. 15:22
Nekem is KM boxos szerzemény. Első használatkor én is igen foltos lettem tőle, akkor jöttem rá, hogy nagyon-nagyon jól el kell dolgozni magunkon és akkor szép egyenletes lesz a fedése. Hogy barna leszek-e tőle, az egy kicsit túlzás, mert van egy kis sárgás beütése, ami lehet, hogy bőr függő, nem tudom, de ha kellő ritkasággal/gyakorisággal használom, akkor nem gáz. Nagyon jó illata van, nem az az önbarnító bleeeee szag, jó állagú, nagyon jól hidratál, hamar beszívódik, viszont nekem kicsit megfogta a fehér lepedőt, ami szerencsére kijött.
2022.08.22. 17:32
KM boxban volt, még sose használtam önbarnítót szóval nincs összehasonlítási alapom. Nem szárítja a bőröm, hamar beszívódik, nem hagy zsíros érzetet. Én nem barna lettem hanem inkább sárga és foltos.
Utoljára szerkesztve: 2022.07.13. 14:14 - 2022.07.09. 19:21
Első körben egy másik barnitora kentem fel ami már kopott. Akkor szépen fedett, szépen kopott, nem fogott.Majd miután lekopott teljesen radirozas hidratálás után újra bementem magam. Reggelre mint egy majbeteg....foltos lett (tizenéve használok onbarnitot és eddig egytől se lettem foltos.) A kopasa lassú és Borzasztó. Az összes fehér toppom megfogta a honlapján, mint aki retkes. Törülközőt is!Soha többé. Maradok a ST moriz termékeinèl
2022.06.30. 08:28
(Én is) KM-boxban jutottam hozzá, azonnal ki is próbáltam természetesen - tetszik, ahogy hidratál, nem zavar az illata és még a színem sem lett olyan, ami méterekről kiszúrható lenne, h. "önbarnítós sárga". Drogériás saját márkás terméket használtam régebben (10+ éve), emlékszem, h. "szépen" foltokban kopott, ha pár nap szünetet tartottam. A Palmer's-t 2-3 napig használom, aztán 1-2 nap sima testápoló és nem találtam még "foltokban hámlást". Az eredeti árát kicsit magasnak találom (egyelőre), de majd kiderül, h. mennyi ideig elég és ahhoz képest veszem újra vagy sem. Ami jó érzés: egy pillanatig sem kell napoznom és mégis lesz színem. :)