Szappanok

4.5
Hozzáadva 2012.11.01.by

myosotis555

2017.06.25. 22:17

Nagyon egyedi illat és nagyon kellemea hatás. Igazi nyárra való darab. Jó áron,jó minőség,nem szárított,illata diszkréten kitartott

2016.10.09. 14:15

Ez aztán a Nagy szappan kérem szépen! Semmi negatívumot nem tudok rá mondani!Nagyon jó kis szappan csak sajnos már nem nagyon találni!

Utoljára szerkesztve: 2015.11.06. 12:43 - 2015.11.04. 17:02

Szerintem 5-ös árilag olcsó,takarékos,illata,állaga,hatásai is jók.2015. november 6. :sajnos kipirosodot az arcom tőle.

2014.08.04. 15:39

Nekem is volt ilyen, szolid az illata, jól habzik, és nem szárítja a bőrt. Jó nagy darab, sokáig elég.Volt ennek a típusnak damaszkuszi rózsa illata is, azt még jobban szerettem, nőiesebb, intenzívebb illata miatt.Minőségi termék, ha találkozom vele veszek még.

2014.02.08. 14:37

Nagyon finom illata van, citrusos, remélem nem írtam félre, mert ezeket a növényeket nem ismerem, így nem tudom, hogy ezekből lehet-e bármelyik is citromos illatú :) Jól tisztít és sokáig elég volt kettőnknek. Bár én mostanában sehol nem láttam, ha találok még valahol megint beszerzek egyet. :)

2013.09.07. 19:43

Az illata jó volt, nem emlékszem hogy ártott volna, úgyhogy rendben van de semmi extra.