Samponok

Pantene Pro-V Nature Fusion Oil Therapy Sampon

1.3
Hozzáadva 2019.12.02.by

Jelizz

Könnyű, tápláló olajos formula, 45% növényi alapú anyaggal, a károsodott haj állapotának javítására.

2020.11.22. 10:12

400 ml-es kiszerelésűt kaptam ajándékba. Az illata kellemes. Egyébként meg semmi jó nincs benne. Olajterápia ellenére nagyon szárít. Hamosás közben teljesen összegubancolódik tőle a haj. Egészséges hajra sem ajánlom, károsodottra végképp nem. Ecsetek tisztítására használtam.

2018.11.21. 21:26

Az egyetlen pozitíuma, hogy nagyon jó illata van, és ennyi. Nekem nagyon száraz hajam van, ezáltal töredezett is, és gondoltam, mivel sérült hajra van, és olajos, biztos jó lesz számomra is. Hát nagyon nem! 3 esélyt adtam neki, de mindháromszor annyira kiszárította a hajam már hajmosás közben is, hogy az valami borzalmas. Mellesleg (lehet, hogy nem ettől a sampontól, szóval nem feltétlen ezt hibáztatom), iszonyatosan elkezdett hullani a hajam, úgyhogy inkább vissza is tértem a régi, jól megszokott kedvenchez.

2018.02.14. 18:58

puha es jo illatu lett a hajan toke de sajnos zsirositott es korpasodott tole a hajam🙁 le kell mondjak a drogerias samponokrol.