Paula's Choice

Ár:   14 400 Ft   Kategória:   Szérumok, Kezelések
Kiszerelés:   30 ml   Bőrtípus:   Normál, Kombinált, Zsíros
Lelőhely:   online   Bőrprobléma:   Bőröregedés
Vedd meg online a Skinsmart.hu-n 13 800 Ft-ért megnézem

A krémet és az összetevőket feltöltötte: apolka, Módosítva: 2020. április 14.

Ár:   14 400 Ft
Kiszerelés:   30 ml
Lelőhely:   online
Kategória:   Szérumok, Kezelések
Bőrtípus:   Normál, Kombinált, Zsíros
Bőrprobléma:   Bőröregedés
Vedd meg online: Skinsmart.hu, 13 800 Ft

Könnyed, gyorsan beszívódó szérum kimagasló antioxidáns tartalommal, ami ideális a kombinált, zsíros bőrre is. Gyulladáscsökkentő összetevőkkel, antioxidánsokkal, hidratáló hialuronsavval és sjetjelző összetevőkkel segít abban, hogy a bőr fiatalosabb legyen.

Illat és színezékmentes, érzékeny bőrre is ideális. Kiváló sminkalap.

Összehasonlítás: RESIST Antioxidáns szérumok

VÁSÁROLD MEG

Ár: 13 800 Ft , Eladó: Skinsmart.hu
Fizetés: bankkártya, utánvétel, banki előreutalás, Szállítás:MPL futárszolgálat

Tiria

NinIM

2023. október 24.

Amit ígér, azt betartja.
Könnyed, gyorsan beszívódik, nem lesz utána fényes a bőröm.Nappalra használom, éjszakára, pedig a kék testvérét, ami szörnyű, de leírtam már róla a véleményem.
Kemény 1 hete vagyok PC használó, előtte semmit sem próbáltam tőlük, 6 termékkel kezdtem, és eddig egyről tudok csak negatívan nyilatkozni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. október 24.

Amit ígér, azt betartja.

Kundo

2023. március 28.

Remek szérum, szuper összetevőkkel. Tökéletesen illik a reggeli rutinomba, gyorsan beszívódik. Szeretem az állagát, hogy könnyen eloszlatható. Alá és fölé is probléma nélkül lehet rétegezni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2023. március 28.

SkinCareBudapest

2022. július 26.

Könnyed, nem tapad felvitelt követően. Szinte azonnal beszívódik, kellemesen építhető a smink alatt. Alkalmazása során nem okozott irritációt, más szérumokkal használva sem, ami nem a márka termékei. Először utazó méretben próbáltam ki, ami szuper, mert így ha esetleg nem vált volna be a szérum, akkor sem bánom meg a vásárlást.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. július 26.

balkri

2022. január 26.

2 sötétkék Resist serum után (amit imádok), ezt is kipróbáltam és rögtön nagy kiszereléssel, amit nem bántam meg. Ez számomra maga a csoda. Imádja a bőröm, könnyű és higiénikus az adagolása nagyon könnyen beszívódik, semmi irritáció és minden mehet rá, bírja a több lépéses rutint is. Rendelem a következőt, nehogy elfogyjon!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2022. január 26.

DushaX

2022. január 14.

Mivel en az antioxidanst reggelre hasznalom PC C-vitaminnal , valamint TO aminoval vagy GG stress less-el kombinalva, fontosnak talaltam a konnyed allagot, a gyors beszivodast, epithetoseget, a borom komforterzetenek a megtartasat. Na ez a termek 1000%-osan teljesit! Probaltam a sotetkek testveret is , annak azert testesebb az allaga viszont az is pikk pakk beszivodik, megis nekem ez a light-osabb formula kenyelmesebb a mindennapokra. Nagyon orulok, hogy ratalaltam, rengeteg antioxidanst kiprobaltam mar , mert nalam a fokusz az anti-agingen van, es eddig az abszolut favorit ez a termek. Biztosan ujra fogom vasarolni!

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. január 14.

nangien

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2021. augusztus 7.

Nagyon érzékeny, pirosodásra hajlamos bőröm van, kicsit sérült barrierrel, a Calm szérummal is nagyon szép eredményeket tudok elérni, de azt télen használom szívesebben, nyárra nekem kicsit sok és kipattog tőle a bőröm. Ezt télen-nyáron szeretem használni, mert nagyon könnyű, a szilikonos állaga miatt tökre jól feltölti a szárazabb részeket, nagyon jó sminkelni, ha ezt használom. A bőrömet nagyon szépen nyugtatja, a bal orcámon lévő piros foltot is kb 1 hét alatt rendbetette, és nekem ha ezt használom, akkor gyorsan meghozza a bőrömnek a váó faktort, például a reggeli arcmosás után kicsit kipirosodik a bőröm, ha ezt használom, akkor nagyon gyorsan elmúlik, az általános bőrképem is sokkal szebb mellette, kisimul az arcom. Most van még 2 dolog, amit el kéne használom, aztán azt hiszem újra fogom venni, mert évek óta mindig vissza-visszatérek hozzá, csak hát nehéz nem elcsábulni más dolgokra néha.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. augusztus 7.

rberta

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2021. július 26.

Mintát vettem belőle és nagyon megszerettem :) reggel használtam, vizes arcmosás, C-Glow fölé és ment rá az Anthelios Shaka 50-es fluidja. Na nekem ez kombináció, ami után öröm tükörbe nézni :) Kellemes állaga van gyorsan beszívódik, nem irritált, nem volt sok. Húzós az ára, de egy nagyon összetett szérum, más nem is kéne reggelre a fényvédő alá. Keveés elég belőle, jól kenheő így sokáig kitart. Újra fogom venni.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. július 26.

deezsina

2021. június 25.

Reggelre használtam egyedüli hatóanyagként, nagyon jól bírja a kombinált bőröm, de túl sok előnyét észre nem vettem. Gondot nem okozott. Ha nagyon érzem a késztetést hogy látható hasznok nélkül is muszáj antioxidáns terméket használom, akkor beszerzem, de amúgy elvagyok nélküle.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. június 25.

hoembera

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2021. április 11.

Összességében ez egy szuper antioxidáns szérum, tényleg könnyed állaga van, gyorsan beszívódik és szerintem kellemes gyümölcsöshöz hasonlítható az illata (annak ellenére, hogy illatanyagmentes). Viszont nekem a reggeli rutinban mégis jobban bevált a PC Calm szérum az érzékeny bőrömre. Nem okozott ez sem közvetlenül semmilyen irritációt vagy pattanást, de más környezeti hatásoknál, pl. ha sokat voltam maszkban stb., mintha hajlamosabb lett volna az orcám a pirosodásra megint, és "kérte vissza" a Calm szérumot, úgyhogy kb. 3 hét tesztelés után odaadtam egy barátnőmnek. Ő viszont imádja (neki zsírosabb, mitesszerekre/pattanásokra hajlamos de nem olyan érzékeny bőre van), úgyhogy a nevében megadom az öt csillagot :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. április 11.

csernapetra

2021. március 10.

Nagyon bejött, jól hidratál, könnyen beszívódik, jó összetevők

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. március 10.

Nagyon bejött, jól hidratál, könnyen beszívódik, jó összetevők

Antioxidánsok: Resveratrol, Quercetin, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Ubiquinone, Epigallocatechin Gallate, Beta-Glucan, Phytic Acid
Gyulladáscsökkentők: Resveratrol, Adenosine, Epigallocatechin Gallate, Sea Whip Extract, Bisabolol, Beta-Glucan
Hidratálók: Butylene Glycol, Glycerin, Hyaluronic Acid, Niacinamide, Phospholipids
Vitaminok: Niacinamide, Tetrahexyldecyl Ascorbate

Folyékony állagú, könnyen kenhető szilikon. A bőrre és a hajra kenve selymes, csúszós érzetet ad. Folyékony, vízszerű állaga miatt gyakran használják  sűrűbb, nehezen kenhető szilikonokkal (pl. dimethicone) együtt. Gyakori összetevő arc- és hajápoló termékekben.

A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.

Glycerin h 0 0

Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.

A kozmetikumokban gyakran használt segédanyag, melyet emulgeálószerként (segíti a vizes és az olajos fázis összekeveredését) valamit felületaktív anyagként használnak.

Felületi hártya képző anyag.

Szilikon emulgeálószer, aminek a fő tulajdonsága, hogy segíti a sem vízben sem olajban nem oldódó porok (például színező pigmentek vagy ásványi fényvédő szűrők) jobb kenhetőségét és egyenletesebb eloszlathatóságát. A CosIng besorolása szerint felületaktív anyag, bőr- és hajkondícionáló. (forrás)

Hialuronsav. A bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem (NMF, natural moisturizing factor), melynek kiváló vízmegkötő képessége van, akár saját súlyának 1000-szeresét is képes megkötni. A kozmetikumokban alkalmazva a hialuronsav képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi.  Részletes információ a itt és itt

Hatékony antioxidáns, ami nagy mennyiségben megtalálható a vörös szőlőben, és így a vörösborban is. Számos tanulmány szerint a resveratrol a ma ismert egyik legjobb természetes anyag, ami segíti a tumorok kialakulását megelőzni. Gyulladáscsökkentő tulajdonása is jelentős. Az összetevővel kapcsolatban felmerült kétely, hogy bőrre kenve napfény hatására sejthalált okozhat, de egy legalább SPF 15-ös fényvédőt használva ez a kockázat elhanyagolható. (forrás)

B3-vitamin, mely többféle szempontból is kiváló hatással van a bőrre: egyrészt remek hidratálószer, másrészt pedig hatásos pigmentfoltok ellen is. Ezenkívül ígéretes öregedés elleni hatóanyag, amely serkenti a kollagéntermelést, és hatásos sejtkommunikáló összetevő (bőrünk sejtjeit helyes viselkedésre biztató összetevő). Pattanások kezelésében is több antibiotikummal felveszi a versenyt, ráadásul 2% niacinamide ígéretesen csökkenti a faggyútermelést és normalizálja pórusok méretét (forrás).

Részletes infó az összetevőről: CosmeticsCop, SmartSkinCare, FutreDerm, INCIDecoder

Flavonoid féle, aminek antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonsága is van. Szájon át bevéve allergia ellenes (antihisztamin) tulajdonsága is van.

Bőrjavító (skin conditioning) anyag, mely bőrünkben a sejten kívüli mátrixban is megtalálható, és fontos szerepe van számos fiziológiai folyamat szabályozásában. A bőrben sejtkárosodás (gyulladás, isémia) hatására az adenosine koncentrációja megemelkedik, hogy sejtvédő funkciót biztosítva védjen a szövet károsodásától. Az adenosine állati sebeken való alkalmazása nagymértékben gyorsította  a szövet regenerálódását, az emberi sebeken való használat jelenleg klinikai vizsgálatok alatt áll. Az azonban már most is valószínűnek látszik, hogy az adenosine hatásos gyulladáscsökkentő anyag. Részletesebb információ a Wikipedián.

A C-vitaminnak egy kifejezetten stabil, olajban oldódó formája, melynek in vitro tesztek szerint a tiszta C vitaminnal (Ascorbic Acid) elvileg egyező a hatása, ráadásul a bőrbe is könnyen felszívódik. A truthinaging információi szerint az összetevő képes arra, hogy a bőrt glikozaminoglikánok termelésére ösztönözze, vagyis növeli a hidratáltságát.

A lipidek egy csoportja, mely a sejthártya fontos alkotórésze. A lecithin például egy foszfolipid. A foszfolipidek természetes hidratáló elemek (NMF -  natural moisterizing factor).

Közismertebb nevén Q10-koenzim, mely megtalálható az emberi sejtben, és fontos szerepet játszik a sejtek energiatermelésében. A Q10-koenzim számos ételben is megtalálható: például halakban, kagylóban, spenótban és mogyoróban. A bőrre kenve hatásos antioxidáns és gyulladáscsökkentő. Szájon át bevéve is hasznos étrendkiegészítő antioxidáns és energizáló hatása miatt (ez utóbbi miatt reggel célszerű bevenni). Részletes információ az összetevőről a Wikipédián és Leslie Baumann Cosmetic Dermatology című könyvében.

A zöld tea egyik aktív összetevője, ami felelős a zöld tea sok jó és egészséges tulajdonságáért. Elsősorban gyulladáscsökkentő összetevő, de segíti az egészséges kollagén termelést is és véd a káros szabad gyökök ellen, vagyis antioxidáns tulajdonása is van. Lásd még: zöld tea. (forrás)

Szarukorall kivonat, aminek gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonsága van. Segít csökkenteni a bőr vörösségét. Egy 2009-es IFSCC publinkáció szerint klinikai vizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy a szarukorall kivonat helyileg alkalmazva a még alacsony koncentrációban is hatásosabb a bőr gyulladásánaka a kezelésében, mint a bisabolol.

Kamillából kivonható vagy mesterségesen előállítható anyag. Kiváló gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató.

Az élesztőből is kivonható cukor féle, aminek némi antioxidáns tulajdonsága és erős gyulladáscsökkentő hatása is van. (forrás)

Növényi komponens, aminek antioxidáns tulajdonsága van.

Szőlőcukor és („sima”) cukor erjesztésével előállított természetes eredetű, Ecocert által is jóváhagyott sűrítőanyag, mely segít abban, hogy a folyós termék sűrűbb, zselésebb állagúak legyenek.

Emulzió stabilizáló, felületi hártya képző (film forming) és sűrűség szabályozó segédanyag. Nagyon gyakori összetevő olyan gél típusú formulákban, amelyek olajos fázist is tartalmaznak, valamint a tisztító hatású készítményekben, mivel a legtöbb tisztítószerrel is jól együttműködik.

Nátrium hidroxid (marólúg, lúgkő). Vízben oldva erősen lúgos oldatot képez. A kozmetikai iparban kis mennyiségben arra használják, hogy szabályozzák vele a krémek ph értékét (bizonyos hatóanyagok csak bizonyos ph tartományban aktívak, ilyenek pl. az AHA és BHA). Nagyobb mennyiségben bőr irritáló.

Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid(etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (enélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni, nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).

Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)

Bőrjavító anyag,  mely egyben a krémben lévő tartósítószerek hatását is növeli. Gyakran használt parabének helyett tartósítószerként phenoxyethanollal kombinálva.