Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Online

Paula's Choice Resist Weekly Retexturizing Foaming Treatment 4% BHA

3.5
Hozzáadva 2014.05.20.by

skata

• Hatásos pattanások, mitesszerek, tág pórusok, keratosis pilaris, pirosság és öregedő, ráncos bőr esetén
  • Kombinált és zsíros bőrre ajánlott

pH: 3.2-3.8

Kiszerelés: 44 ml

2016.02.20. 09:33

Nagyon óvatosan kell használni ezt a hámlasztót, mert bitang erős. Azért kezdtem el használni, mert a 2%-os, szintén paulás BHA egyáltalán nem hatott több flakon elhasználása után sem (jól átgondolt arcápolási rutin mellett). Eleinte heti egyszer használtam, semmi eredménye nem volt, aztán elkezdtem kétnaponta (az útmutató szerint akár naponta is lehet, ha bírja a bőrünk). Nem sokkal később a szemem és állam alatti terület érdesre száradt, hámlott, fájt, és az egész arcom bedagadt, hosszú hetek alatt sikerült csak valamennyire rendbetenni. Azonnal megszakítottam a termék használatát, és legalább fél évig semmilyen szalicilsavas arcápolót nem használtam. Fél év után egy sokkal gyengébb BHA-hámlasztóval megpróbálkoztam. de már az első használat után jelentkeztek a fenti tünetek. Újabb fél év szünet után megint ugyenez történt egy másik, enyhe koncentrációjú szalicilsavas krémmel. Nagyon úgy tűnik, hogy a túlhámlasztás ezzel a termékkel kiváltott nálam egy tartós szalicilérzékenységet.

2014.11.11. 21:33

Ez a hámlasztó vmi fantasztikus. Azt hiszem ez lett a kedvencem! Egyébként használok 2% liquid-et emellett, és használtam régebben Aha-t is. Már egy használat után is lehet érezni a gyulladás csökkentő hatását. Este szoktam heti egyszer használni, egy pumpálásnyi hab elég, így nagyon gazdaságos kicsi termete ellenére is. Reggelre a gyulladt pattanások visszahúzódnak és nagyon puha, egységes bőr az eredmény. Szerintem jobban segít a foltokon, mint a 2%. Ha van lehetőségetek hozatni vkivel az USAból, csak bátran, mert megéri! :) Az összetevői pedig... Elég csak rápillantani, fantasztikusak. Megváltás a gyulladt, pattanásos bőrnek. Érezhetően erősebb, mint a 2%-os, de sosem okozott semmilyen irritációt.