Fog- és szájápolók
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Perl Weiss Shine On Ananász-Menta Fogkrém

Hozzáadva 2022.01.10.by

siss

A Perlweiss Shine On Perfect White formula biztosítja a fogzománc kímélő tisztítását, és a láthatóan fehérebb és fényesebb fogakat 2 hét alatt.

Ananász és menta ízzel.

2020.01.03. 08:25

Már az összes ízben végigpróbáltam, mindegyik nagyon jó. Végre nem a szokásos mentolos íz. A csomagolása is nagyon szép, különleges. Száraz fogkefére használom, lecsúszik a nedvesről. Érezhetően jól tisztít, és nekem már egy hét után fehéredtek a fogaim. Az összes íz közül nekem az ananászos a kedvencem, így ezt biztosan újraveszem.

2019.12.07. 12:22

Későn fedeztem fel, hogy a Müllerben majdnem féláron van, a többit is megvettem, sorra fogom őket elhasználni. Ez egy nagyon-nagyon enyhén mentolos fogkrém, inkább édeskés ananász szerű íze van. Nem habzik durván, kellemes friss érzetet hagy fogmosás után. Vidám a csomagolása, tetszik. Fehérítő hatásáról később fogok updatelni.

2019.08.16. 21:57

Lassan elfogy a tubus és tényleg fehérített. Szerintem alaposan tisztít, nem habzik túl. Kicsit folyósabb az állaga mint egy átlag fogkrémnek, nem vészes csak a vizet óvatosan kell rá engedni. Az íze nagyon kellemes enyhén mentolos csak édeskés ananászos. Én a Müllerben 695ft-ért veszem a 75ml-es kiszerelést. Nagyon meg vagyok vele elégedve, megyek végig az ízeken, a következő a goji bogyós :D

2019.08.05. 20:19

Most kezdtem el használni, így a fehérítő hatásáról nem tudok nyilatkozni, de az íze isteni. Egyetlen hibája, hogy nagyon folyik, de ezt elnezem neki. Később update

Piactér

Több mutatása