Mse
Luxus alapozó korrektorral, amely Murumuru vaj, Cupuaçu vaj és Tucuma vaj erőteljes keverékével van átitatva. Krémes textúrája könnyen elterül a bőrön, természetes ragyogást hagyva maga után, miközben a hosszantartó, súlytalan, könnyű formulája építhető fedést nyújt. Egységesíti az arcbőr színárnyalatát, és elfedi az apróbb hibáit.
6 árnyalatban kapható
Vegán termék
2024.03.11. 18:38
Miután ( ahogy az lenni szokott) megreformálták a rajtam tökéletesen működő Rimmel alapozót, és vállalhatatlan lett az új formula, keresnem kellett mást, ami nem egyszerű feladat. A Rimmelnek 1 hibája volt, az inci...Ez az alapozó az összetevőivel indított jól. A színe ijesztően sárgának hatott, de aztán jött a csoda. Ez a sárga szín igazodott az arcom tónusához. Kb.közepesen fed, de azt igazsn szépen teszi. Fixáló sprayvel egy munkanapot kitartott, igaz, nem fogdostam az arcom.
2023.05.23. 09:56
Tartósnak nem mondanám, bármihez ér, konkrétan ott marad. Építhető valamelyest, rétegezhető, igen, de miért is építsem? Azért, hogy utána feltűnőbb legyen, hogy kopik? Illata egyébként alig van, a fedése nagyon szép természetes, az viszont, hogy korrektor van benne, szerintem csak parasztvakítás. Ha van is benne, éppen csak egy leheletnyi, a fedése egy BB krémével vetekszik, fényvédő nélkül, piros foltokat, szeplőket nem tud eltüntetni. A márka bronzere nagyon szépen mutat rajt, és további pozitívum, hogy nagyon világos színekben is gyártják. Talán egy jó primerrel korrigálni lehet a tartósságát, én a hozzá tartozó primerrel próbáltam, de nem működnek jól együtt.
2022.07.19. 20:59
Szuper alapozó! Nincs benne fényvédő, ha jól tudom. Ez lehet, hogy valakinek probléma, nekem kimondottan tetszik. Végre egy ápoló hatású, szuperul terülő kence, amitől nem zsírosan fénylik az arcom, hanem nagyon enyhe természetes fénye van. Egyáltalán nem húzódik alatta a bőröm, kényelmes viselet, szinte nem is érzem, hogy rajtam van. És vééégre nem zsírosodik át, max estére egy kicsit. Igen, kopik de nem foltosan, és nem ül bele a ráncokba. Nagyon érdekes, amikor felkenem, szinte fehér az arcom, ez mondjuk elég ijesztő de pár perc alatt felveszi a bőröm színét, onnantól kezdve nem oxidálódik tovább. Még soha nem volt ilyen természetes hatású alapozóm amivel pont olyan árnyalatú az arcomon a bőr mint a nyakamon. Pedig kb úgy lehet színt választani, hogy fair, light, medium, stb. Semmi vacakolás az altónus altónusának az altónusával és működik! Oda vagyok meg vissza. Ezer csillag.
2022.03.05. 20:43
Alapvetően nem rossz alapozó, nagyon szépen egységesíti az arcbőrt, kellemes viseletet biztosít, hagyja a bőrt lélegezni. Gyönyörű bőrfényű a finise. Legszebben szivaccsal tudom felvinni. Az állaga picit tömörebb krém állag, mintsem folyós. A tartóssága közepes, sajnos a maszkon eléggé ott marad. A fair árnyalat van meg, ami azt hiszem a legvilágosabb a Magyarországon elérhető színek közül.