Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység
Hidratáló krémek fényvédő nélkül

Purito B5 Panthenol Re-Barrier Cream Arckrém

3.8
Hozzáadva 2022.01.03.

A gazdag formula 10% panthenollal erősíti a bőr védőrétegét, védi azt a környezeti stresszorokkal szemben, megnyugtatja az irritált, vörös bőr, azonnal hidratál, valamint nedvességgel látja el a bőr rétegeit. Olyan bőrbarát összetevőket tartalmaz, mint a niacinamid (B3-vitamin), mely hidratál, szabályozza a faggyútermelést, kiegyenlíti a bőrtextúrát, valamint erősíti a barriert. A cukornádból kinyert szkvalán hidratál, a bőrbe zárja a nedvességet, fokozza a bőr rugalmasságát, táplál, továbbá megnyugtatja és kisimítja a bőrt. Fokozza a sejtmegújulási folyamatokat, valamint a vörösség és az irritáció megnyugtatásával javítja a bőr általános egészségét. Az ázsiai gázlókivonat antioxidáns tulajdonságokkal bír, gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, mely különösen áldásos aknéra hajlamos érzékeny bőrre. Az ellenálló képesség növelésével javítja és fenntartja az egészséges barrierfunkciót.

Vásárold meg külső partnereinktől.

2024.07.09. 08:01

Nagyon elégedett vagyok a krémmel. Olvastam negatív véleményeket így egy kicsit félve vettem meg, de egyáltalán nem csalódtam. Könnyen beszivodik és nem hagy ragacsos érzetet maga után. A végeredmény egy picit fényes, de mivel én éjszakára használom engem nem zavar. Azt se tapasztaltam amit nagyon sokan mondanak, hogy egy "rétegként" ül az arcon, én egyáltalán nem éreztem. Semmiféle irritációt nem okozott és szépen nyugtatta a bőröm. Az ára a mennyiséghez képest pedig nem olyan vészes szerintem.

2024.04.13. 20:45

Szépek az összetevői, de bármennyire könnyed krém, nekem sajnos úgy tűnik még ez is sok. 😕 Úgy érzem, hogy csak ül az arcomon, nem akarja beinni a bőröm rendesen. Sok idő elteltével is fényes, ragacsos valamiért (lehet sok a szérum alatta - de pl. a GG Hydration Station-jével semmi ilyen probléma nincs). Ettől függetlenül el fogom használni, ha esetleg kicsit több ápolásra lesz szüksége a bőrömnek, alkalomadtán jól fog jönni. Mivel van jobb, úgy igazságos, ha csak 4 csillagot adok neki.

2024.02.29. 10:38

A legjobb krémem eddig. Én (32F) is rengeteg arckrémet kipróbáltam. Sajnos szinte mindentől fénylett a bőröm, főleg a homlokom és/vagy pattanásokat, mitesszereket okozott. Viszont ez a krém nagyonjóóó! Kell egy kis idő mire beszívódik, nekem kb 5-10 perc, de azután egy szép kis szolid fényt ad a bőrömnek. Homlokom sem csillog tőle. Nem okozott eddig pattanásokat, sem zárt komedokat vagy mitesszereket, aminek nagyon nagyon örülök. Szépen hidratál. Nappalra és éjszakára is használom. Reggel csak megmosom vízzel az arcom, szárazra törlöm, ráfújok egy kis la roche posay termálvizes sprayt, majd belemasszírozom a puritot. Zse-ni-á-lis! Ez az ázsiai gázló nagyon jó kis növény. Fényvédőmben is ez az egyik fő összetevő és komolyan szebbé teszi az arcbőröm, mint ahogy ez a puritos arckrém is. Mindenkinek ajánlom, főleg azoknak, akik pattanásokkal, zsírosabb bőrrel küszködnek (homlok-orr).

2022.12.10. 22:34

A tökéletes krémem! A KRÉM!Rengeteg, de tényleg rengeteg krémet próbáltam az elmúlt 13 évben, a zsíros, pattanásokra hajlamos bőrömmel. Szigorú inci elemzés és vélemény olvasás után is csak so-so krémeim voltak (száz másik mellett LRP B5, pyunkang, cicák, koreai csodák...). De ez végre úgy hidratál, hogy nem tömíti el a pórusaimat, nem lesznek tőle pattanásaim. Egyáltalán nem. Eddig csak géles krémet találtam ilyet (Iunik Centella gelcream), de az nem hidratál igazán. Ez viszont igen. A purito bha géljével együtt csodás a bőröm!

Utoljára szerkesztve: 2022.11.04. 13:13 - 2022.11.04. 13:11

A tuti összetevők ellenére nekem ez hatalmas csalódás. Nem szeretem amikor a kozmetikumok ragacsos érzetet hagynak a bőrömön. Na ez a krém nem akar beszívódni sehogy se.. csak ragad az egész mintha kb mézet kentem volna szét a fejemen.. Lekaparom a falat annyira kellemetlen..midnegy, hogy vízzel dolgozom-e el vagy anélkül, ugyanaz az érzet.. Az amúgy is zsíros, miteszeres bőrömnek ez maga a pokol.. Szerencse, hogy csak mintát kaptam belőle. No-no