Szérumok, Kezelések

RapidBrow Szemöldök Erősítő Szérum

4.4
Hozzáadva 2017.07.27.by

aliz1105

Kizárólag a RapidBrow Hexatein ™ 2 Complex áll hat rendkívül hatékony összetevőkből, amelyek segítenek  javítani a szemöldök, állapotát, megjelenését.

A RapidBrow gyümölcskivonatokat, fehérjéket, vitaminokat és aminosavakat tartalmaz.

Naponta kétszer kell felkenni és nagyjából 2 hónap használat után fejti ki hatását.

£28-tól

2020.03.03. 12:04

Én esténként használtam és úgy is hatásos volt, két hónapra elegendő volt. Volt olyan, hogy napokig nem is használtam, csak amikor eszembe jutott. Szépen rendbetette a szemöldököm, viszont az abbahagyása után újra elkezdett ritkulni, szóval folyamatos használata hoz tartós eredményt (legalábbis nálam).

2019.07.04. 12:02

Ma 4 hete, hogy használom, szigorúan napi 2x, reggel-este. A mószerem: a kis spirálkefével felviszem, majd ujjbeggyel még jobban eloszlatom, finoman bemasszírozom. Az állaga könnyű, géles, színtelen és majdnem teljesen szagtalan, és elég hamar megszárad. Én ezt meg szoktam várni, mielőtt folytatom az arcápolási rutint a szérumokkal, stb. Most pár napja kezdtem érezni, mintha ki akarna fogyni a tubus, már nincs olyan sok a kefén, amikor kihúzom, tehát szerintem kb. 5 hétre elegendő egy adag.A hatásáról: direkt csináltam fotót az első napon és ma is, amolyan előtte-utána fotókat, hogy lássam, ér-e valamit, és mennyit. Ez nagyon jó ötlet volt, mert menet közben azt mondtam volna, hogy semmi hatása sincsen, de ma a fotókat összehasonlítva azért meglepődtem. Az alap-probléma nálam nem a korábbi túlszedés, hanem az, hogy eleve nagyon satnya, ritkás, hitvány a szemöldököm (és sajnos a pilláim is). Ezt a szegényes kis szőrzetet viszont határozottan besűrítette, ha nem is lett "ősember szemöldököm", mint itt valaki írta :-), de sokat javított a helyzeten. Én szedegettem azért a kúra közben is a nagyon oda nem illő szálakat, amik egyértelműen rossz helyen nőttek, de igyekeztem csak minimálisan hozzányúlni. Az eddigi 4 hét után tovább fogom folytatni a kezelést, mert én eleve 2 adagot vettem belőle, és el is fogom használni végig, úgyhogy jövök majd updatelni újabb 4-6 hét múlva. Egyébként az angol Amazonról rendeltem, ahol azóta is 25 fontba kerül (a 37 helyett), érdemes megnézni, ha ebben gondolkodtok.

2017.06.24. 22:54

A szokásos 'régebben túl szedtem a szemöldököm' story van nálam is. Sok pozitív véleményt olvastam az angol weboldalakon róla, az ára miatt hezitáltam.Vegyes érzéseim vannak a Rapidbrowval kapcsolatban. Elkezdtem használni és ezzel egyidőben teljesen letettem a szemöldök csipeszt, tehát nem nyúltam egy szálhoz sem. Az első adag kitartott másfél hónapig, naponta 1x vagy 2x használtam. Nagyon látványos eredményt hozott, tiszta ősember szemöldököt csinált. :D Persze maradtak foltok azért.Aztán elfogyott de pár napra rá meg is jött az utánpótlás. Közben elkövettem azt a hibát, hogy nem birtam ki és alul azért kiszedtem jópár szálat hogy ne legyen olyan ocsmány a fejem tőle. Nem tudom hogy emiatt állt le a növekedés vagy a második adaggal baj van, vagy nem használt már, minden esetre elfogyott a második is és semmi változás nem volt továbbá. Noha ugy hirdetik, hogy minimum 3 hónapig kell alkalmazni a hatáshoz.Szóval a második után nem vettem többet, mert brutál drága azért hogy ne használjon semmit. Olyan 10-11 ezerért látok mindenhol, de ehhez jön még egy 3-5 ezres postaköltség, ugy már azért húzós.Aki szemöldökkel küszködik és megteheti próbálja ki, mert tényleg látványos volt első nekifutásra és amazonon meg ebayen több szár pozitív visszajelzés van róla. Jah és messzire kerüljétek a csipeszt a növesztés időszak alatt. Nem éri meg kiszedni még pár zavaró szálat sem.

2014.11.16. 20:11

2-3 éve használtam, azért volt rá szükségem, amiért sokan másoknak is. Régen túl vékonyra lett szedve az eredetileg vastag szemöldököm és mikor később divatba a jött a vastagabb szemöldök, már nem akart visszanőni ott, ahol akartam. Ezért hozattam egy ismerősömmel én is Angliából, bár kicsit borsos ára van, de szerintem megéri. Annyi volt a bibi vele, hogy hamar kifogyott és így nem tudtam a 2 hónapos kúrát végigcsinálni (postán pedig túl drága lett volna), de amíg használtam, azalatt az idő alatt is sokat segített és ma már olyan a szemöldököm, amilyennek szerettem volna. Később talán beiktatok vele még egy kezelést, hogy dúsabb legyen a szemöldököm és talán kipróbálom a szempillás változatát is. Ötös.

Utoljára szerkesztve: 2019.07.11. 05:55 - 2014.01.11. 21:41

Nos remélem tudok segíteni, azoknak, akik szeretnék visszanöveszteni a szemöldöküket. Nekem eredetileg dus volt. De sajnos fiatalon, egymásnak szedetuk ki a kollégiumban a csajokkal. És bizony nem mindíg olyanra sikerűlt, amilyenek lennie kell. Egyre vékonyabb lett, és sajnos egy idő után már nem nőtt ki. Persze sokan nem hiszik el hogy van ilyen, hogy nem nő újra, sokan pedig tapasztalták. Már évek óta muszáj kihúznom. Egy ideig gondolkodtam hogy kitetováltatom, és akkor nem lesz vele gond. Az igazság hogy akármilyen szépen is van megcsinálva, az látszik hogy tetoválva van, és szerintem nem néz ki jól. Probáltam a ricinus oljajat, ami furcsa módon a szempilláimmal csodát művelt, a szemöldökömmel semmit sem tett. Aztán nagy nehezen rávettem magam hogy kiprobáljam ezt a szérumot, az ára az ami eddig visszatartott ettől. Úgy nézz ki mint egy szempillaspirál. Reggel és este kell alkalmazni. Nem szabad lemosni utána, Elso két hét után nem láttam még javulást. De 3.hétől látthatóak lettek a sok sok apró szálak. Ez sajnos el tart egy ideig, és türelmet kíván, de abszolút hatásos. Egy db kb 1 hónapra elegendő. De két hónapig kell egyfolytában használni. Az ára miatt le kell vonnom egy csillagot. Angliában 37£. De akinek telik rá, és nem is sajnálja rá érdemes kiprobálnia.Update: igen valóban működik, amíg használod.Már vagy 5 tubussal elhasználtam az évek során. De amint abba hagyom 1 hónap után vissza áll a kiindulási pontba. Szóval folyamatos használatot kíván. Ehez meg szerintem túl drága.