Hajfestékek

Réell'e Hajszínező Sampon

3.1
Hozzáadva 2019.01.17.by

ladywonderful

Akár 4 hajmosásig tart. Ragyogó színek. Rövid hatóidő. A Réell'e hajszínező sampon ragyogó színről és selymes csillogásról gondoskodik. Egyszerű és gyors: használata olyan egyszerű, mint egy normál samponé. Minél hosszabb a hatóidő, annál intenzívebb színt kapunk. Hosszú hajhoz 2 tasak ajánlott.

5 változatban kapható

2022.04.20. 12:00

A 10.11 ezüstszürke változat szuper! 5-10 perc hatóidő után istenien felfrissíti és újra hamvassá teszi a besárgult hajamat. Hosszú és dús hajra tényleg ajánlott a két zacskó. Az én hosszú de sajnos kevéske hajamra bőven elég egy tasak. A sampon állaga egy kicsit sűrűbb, mint egy sima samponé, de ezzel könnyebb a használata is. A kezet nagyon megfogja a lila színű sampon, nekem egy hámlasztó arclemosóval való kézmosás után azonban semmi lilás szín nem marad a kezemen. Az ára hihetetlenül alacsony, legutóbb vettem több tasakkal is, mert nagyon elégedett vagyok a hatásával.

2021.09.24. 10:24

Épp hajmosás után vagyok. Először próbáltam ki a sampont. Én épp lenövesztem a hajam. Viszont a sötétbarna/fekete festék, amit most próbálok eltűntetni a hajamból, vörösesre fakult, kopott a hónapok alatt. Ezen próbáltam kicsit segíteni a samponnal. Nem vártam tőle csodát. Úgy voltam vele, hogy ha befogja úgy is jó, ha nem, akkor úgy is. Mivel göndör hajam van, ha esetleg foltos lenne (ahogy itt olvastam a hozzászólásokban), így igazából az is elveszik a fürtjeim között. Viszont erre a pozitív eredményre nem számítottam. Természetesen a lenőtt (már eredeti színű) hajtövemet, ami világos barna színű, nem fogta be,ezt nem is vártam tőle, hiszen ez nem egy hajfesték. Viszont a megfakult, immáron rezes színemnek szép tónust, fényt és szép átmenetet adott. 300 ft-ért valóban egy csodaszer.

2021.09.02. 23:43

Borzalmas!! Rézvörös színt vettem a szőke hajamra (festett) egyáltalán nem fogta be max 1-2 foltban. A hajam töve pedig sötét szőke az már az eredeti hajszínem de azzal szó szerint semmit nem csinált. Cserébe rasztásra szárította a hajam 2x kellett balzsammal az egész fejemet "beáztatni" mire közben fésültem, hogy kijöjjön a gubanc, addig a fele hajam kitéptem. Sosem venném újra. Még ha olcsó is egy hatalmas nulla!!!

2021.02.21. 15:10

ezüstszürkét vettem, ár-érték arányban nagyon jó cucc, nagyon szépen kihamvasította a hajam (pedig már fél éve nem volt festve, mondjuk nem is platinaszőke). egyszerű használni, picit folyós, de nem kezelhetetlen. 1 tasak elég volt a mellkasig érő balayage-ozott hajamra. az illata nem túl jó, de nem marad meg a hajban. kicsit szárítja a hajat, de egy kis extra pakolással/olajjal kezelhető. a kezemet befogta, de nem volt nagyon vészes lemosni. biztosan újraveszem még.

2021.01.27. 18:22

A rèzvörös árnyalatot vettem meg. Termèszetes szőke hajam van, a tövènèl picit sötètebb, a vègei pedig világosabbak. Nagyon nagy remènyeket fűztem hozzá, mivel rengeteg jót hallottam róla. El kell, hogy mondjam, számomra borzasztó! Össze vissza fogta be a hajam, a vègei foltosak de erősebb rajtuk a szín, a tetejèn szinte semmi sem látszik, azon kívűl hogy nèha meg-meg csillan egy leheletnyi vörösesebb árnyalatka.. ès ez a vörös is inkább piros, mint rezes, sárgás árnyalatú. Biztos nem veszem újra.. Számomra nagy csalódás..

2020.09.23. 09:28

Én a 10.11es ezüstszőkét vettem, szőkítés után hirtelen kellett valami hamvasító cucc, így erre esett a választás.Elég sötét lila, de pont ilyen kell, a tasakból kivadádzni a cuccot kicsit macerás de annyira nem vészes.Tette a dolgát, csodát nem tett de a halványsárga részek igen közel álltak a fehérhez, a csibesárgán is segített egy csomót (nyilván nem lett világosabb tőle, de sokkal kevésbé volt sárga)Nem vettem észre hogy szárította volna a hajamat, talán még segített is egy kicsit neki, nagyjából 20 percig hagytam fent.Az áráért abszolút megéri, bár azóta már a kallos florillumát használom, de ez is jó alternatíva.