Hajfestékek

Réell'e Intensiv Tönungscreme

3.4
Hozzáadva 2018.08.28.by

lovecreams

Intenzív hajfesték, mely akár 24 hajmosásig is kitart, emellett ragyogó, könnyed megjelenést biztosít.

2020.04.25. 11:41

A 3.0 sötétbarna árnyalatot vásároltam meg. A márka ugyanilyen színű tartós hajfestékét szerettem volna, de annak csak hűlt helye volt a polcon, pedig többször is próbálkoztam. Ez a hajszínező kisebb és 24 hajmosásig tartó fedést ígér. Kipróbálásra hoztam haza ezt egy másik márka tartós hajfestékével együtt. Hátha ez nem csinál semmit az ősz hajszálaimmal. De csinált. Nagyon szépen megszínezte őket. Kivéve a makacs halántékszálakat. Betartottam a hatóidőt. Lehet, ha egy kicsit tovább hagyom fent, azok is megadták volna magukat. Végülis nem volt szükség másik festékre. A színe tökéletes. Hosszú hajamra egy kicsit kevés lett, de a hajtövek ősztelenítése volt a cél. Ráadásul úgy tudom, hogy cruelty-free, ami nem sok hajfestékről mondható el. Újra meg fogom vásárolni.

2019.06.15. 09:49

Festetlen, “seszínű” barna hajam van, Csokoládébarna színt használtam. Semmi érdembeli változást nem látok, pedig 25percig fent volt. Talán kicsit jobban fénylik, ha nagyon nézegetem mélyebb barna lett a hajam. De nem biztos. Nem veszem újra, mert csalódás volt nekem.

2019.04.20. 17:29

Gondoltam ha egy festék olcsó, akkor az rossz is,de kiváncsi voltam mit tud a bevált Schwarzkopf után. Jóval többet. Nekem fekete a hajam, nem tudom a többi színnél hogy szuperál, de több mint elégedett vagyok ilyen ár mellett. Egyrészt a kesztyű erősebb és jobban kézre áll, mint a többi márkánál. Másrészt nem csöpög a festék össze-vissza és adagolóflakont is mellékelnek. Tökéletes fedést adott, pedig nekem a halántékomnál és a választékomnál már őszesedik a hajam. Gyorsan beszínezi a hajat, bőven elég 25 perc nekem. Iszonyat bársonyos lett a hajam és szép csillogó, igazi fekete a fekete, nem sötétbarna, mint sok más gyártónál. Ez a hűvös, lilás fekete, pont amit szerettem volna. Abszolút újravevős, iszonyat megéri az árát.

2018.11.24. 18:51

Imádom! A 6.7 Schokobraun árnyalatot használtam a világosbarna hajamra,( előtte a réell'e ugyanilyen árnyalatú hajszínező samponjától, ami egyébként egy nagy kalap sz*r volt, még volt egy enyhe vöröse beütése a hajamnak) a halántékomnál van egy pár ősz hajszálam. Elsőre nem lett az igazi a színe, nem mertem az ajánlott 20 perces hatóidőnél tovább fent hagyni, de azért nem lett rossz, másodjára fent hagytam egy órát kb. gyönyörű szép lett, van egy enyhe sötétvöröses beütése erős fényben, de nem zavaró, sőt külön tetszik, hogy nincs az a paróka hatása, szép természetes, az ősz hajszálakat is abszolút befedte.A használata nagyon egyszerű, bár nekem nem ment csak úgy, hogy a választékokba nyomtam és összefésűltem, ecsettel csináltam, mindig nyomtam egy keveset egy tálba, de ahhoz képest, hogy soha nem festettem még magamnak hajat, nagyon gyorsan végeztem vele. A váll alá érő, elég sűrű hajamra elég volt egy doboz, bár elég szűkösen. A bőrömet nem fogta be egyáltalán, nem is csípett, viszketett a fejem közben.A hajfénykúrába pedig, amivel utána be kell kenni a hajat, nem tudom mit tesznek, de soha semmilyen balzsamtól nem volt még ilyen puha és selymes a hajam, igazán árulhatnák külön is, elég sok is volt, hagytam egy negyed adagot máskorra is.Talán az egyetlen negatívum, hogy a színezőkrém tubusa az a régi fémes fajta, na lehetetlen belőle kipréselni mindet.Hogy tényleg tartja e a színét 24 hajmosásig, arról nem tudok nyilatkozni, azért eléggé eresztette a színét.Egy dologért nem fogom többet használni, legközelebb tartós hajfestéket veszek.

2018.08.07. 07:24

A 8.3 Goldblond árnyalatot vásároltam meg. Hiába olcsóbb más hajfestéknél pár száz forinttal, ha semmi intenzitása! Szomorú vagyok, mert az árnyalat nagyon tetszett, gondoltam kipróbálom. A hajtőnél hajmosás nélkül (!!) eltűnt a festék, az ősz hajszálaimat el sem színezte, a szőkített részen is alig látszott vmi. Általában csak fél tubus festéket szoktam elhasználni 1-1 festésnél, de ő úgy van kialakítva, h egy adagoló edényben kell összerázni - ami praktikus és tényleg jól használható (félre is tettem :D), de ennyi a pozitívum. Szóval most az első festés utáni hajmosásnál úgy nézek ki, mint aki be sem festette a haját... Csalódás!