Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Védelmet biztosító luxusolajok, pracaxi olaj és babassu-olaj magas koncentrátumát tartalmazza. Könnyed formulája nem nehezíti el a hajat, 4D védelmet nyújt. Fokozza a haj ragyogását, megőrzi, erősíti és növeli a hajszín vitalitását, miközben hővédelmet is nyújt. Festett vagy kémiai kezelésen átesett haj számára is alkalmas. Vegán és SLS-mentes.
2024.03.20. 12:44
Jó fél éve nézegetem ezt a hajvégápolót, de eddig valahogy nem szántam el magam a vásárlásra. Az elmúlt pár hónapban elhatároztam, hogy akkor is megnövesztem a hajam, ami egészséges lesz, szóval most mindent hadra fogtam, amit lehetett. Viszonylag komplex hajápolási rutinba csöppent bele, és igen, bevallom csodavárásban voltam, a tapasztalatokat és véleményeket olvasva. Az első használatkor nem voltam boldog, egyáltalán nem éreztem úgy, hogy bármit is csinálna, vagy jó lenne. Utólag kiderült, hogy nem az olaj hibája volt, én használtam olyan termékek mellett, amikkel nem jött ki jól. Azóta viszont este, fésülködés után teszek a hajvégeimre, és bevallom, tök szeretem. Pont annyira ápolja a végeket, amennyire én azt elvárom, reggelre nyoma sincs, nem nehezít el, és az illata is kellemes (ez a legkevésbé fontos szempont). Volt, hogy reggel is használtam, akkor is teljesen jó. Valószínűleg magában is megállná a helyét,, de felváltva használom egy másik olajjal. Az egyetlen negatívuma szerintem a magas ára.
2024.03.11. 00:08
Életem eddigi legdrágább és legrosszabb hajolaja! Pipettás a kiszerelése, a tenyerembe szoktam csepegtetni, majd onnan ráegyengetem a hajvégeimre. Már ha lenne mit.. a tenyerem beszívja ezt az “olajat”, sokat kell használnom belőle. Sprőd, gubancos lesz tőle a hajam. Felettébb bosszantó, mert drága volt.. Vannak olyan hajolajaim amik nem ápolják a hajam, de legalább el tudom őket használni, mert ártani nem ártanak. De hát ez..konkrétan szalma lesz a hajam helyén akárhányszor használom. Kuka!!
2023.06.06. 18:22
Tesztelésre kaptam ezt a terméket. Göndör, vékonyszálú hajam van. Valamiért nem szívesen nyúltam ehhez a termékhez, szétestek tőle a fürtjeim. Nem érzem úgy, hogy annyival többet nyújtana, mint egy olcsóbb hajolaj. Továbbajándékozom édesanyámnak, neki brutál erős szálú festett haja van, szerintem inkább az ő típusának való ez a termék, nem az én kis törékeny hajamra. :)
2023.05.29. 19:55
A Krémmánián tesztelésre nyertem ezt a terméket. Nagyon köszönöm. Korábban használtam kifésülést segítő sprayket, de olajat még nem. A hajam lapockáig érő, egyenes és dús. Elősször megijedtem a pipettás kiszereléstől. Aggodalmam alaptalan volt. A tenyerembe nyomok, utánna a hajvégekre kenek. Mosás után, még nedves hajon, több részletbe egy egész pipettányit osztok el. Az eredmény egy könnyen fésülhető, puha, jó illatú haj. Ami még másnap is kevésbé gubancolódik. Az illata még másnap is érezhető. Száraz hajon is jól működik. Rendszeres használattal is lassan fogy. Ajánlom mindenkinek, aki szintén hasonló gondokkal küzd. Ha elfogy megvenném magam is.
2023.05.20. 04:39
Az utóbbi időben látványosan megváltozott a hajam szerkezete, "viselkedése". (Festett, szőkés, vasalt, pre-menopauza.) Sokkal szárazabb a vége, és még hol van a nap/strand időszak...Mire észbe kaptam, hogy nem elég a szokásos balzsamom, már jelentősen roncsolódott bizonyos részeken. Bár tudom, hogy itt az olló körültekintő használata lesz a megoldás, próbálom menteni, ami menthető. Bevetek több dolgot is (argán olaj, pakolások, kollagén stb...), de igazán nehéz napokon ez az olaj az egyetlen, ami segít. A már kész frizurán oszlatok el pár cseppet, és azonnal látványosan egészségesebb a látvány és a tapintás. Viszem magammal és napközben egyszer újraolajozok. Az ára azért van rendben, mert nagyon kevés elég belőle a hatás eléréséhez, illetve tényleg szuper.
2023.05.19. 09:16
Tesztelésre kaptam, amit ezúton is köszönök.A Revolution Haircare helyreállító olaj illata nem nyerte el a tetszésemet, szerintem túlzottan erős. Állagra tény, olajos, de felvitel után nem érződik. A hajam rettenetesen száraz, és ugyan a termék működik (mind nedves és száraz hajon próbálva) de az ajánlott mennyiségtől nekem jóval többet kell használnom, hogy látszólagos eredményt érjek el vele. Összességében a termék a leírásának megfelelően működik, bár ezen kívül pluszban hajpakolast, hajbalzsamot is használok. Leginkább az ára aggasztó, ár-érték arányban van más termék, ami nekem jobban bevált és olcsóbb is.